pátek 1. února 2013

Moje NEJ seriály

Zbožňuji seriály, spoustu seriálů a dokážu se na ně dívat hodiny a hodiny. Mám ale své dva favority, se kterými jsem prožila kus dětství, pubertu a které mě doprovázejí i teď - Gilmorova děvčata a Črodějky.
Zbožňuji tyhle dva seriály už několik let, můžu je vidět stále dokola a neomrzí mě, viděla jsem každý díl snad 3x a nikdy nemám dost :)

Gilmorova děvčata
Že by je někdo neznal? Lorelai a Rory, matka s dcerou, které jsou zároveň nejlepší kamarádky. Mají úžasný vztah, který by jim mohl každý závidět, žijí v malém městečku, kde se děje spousta zajímavých akcí, k tomu mají skvělé sousedy a každý se s každým zná = nikomu neunikne jediný drb :D
Lorelai, žena z bohaté rodiny, která ale od rodičů odeška po narození Rory, kterou měla velice mladá, přesto se o ní dokázala vždy dobře postarat. Rory je velice inteligentní slečna, která velice ráda čte. Seriál je především o jejich životě, eskapádách které prožívají, navíc je každý díl provázený spousty vtipnými hláškami.
Čarodějky
Seriál o třech sestrách, Prue, Piper a Phoebe. Všechno začíná když se Phoebe vrací z New Yorku do San Franciska, ke svým sestrám do rodinného domu. Na půdě objeví zvláštní knihu, po přečtení zaklínadla se moc sester projeví - Prue umí myšlenkou hýbat věcmi, Piper umí zmrazit čas a Phoebe vidí budoucnost, jak jde čas jejich moc je stále silnější. Zvrat přichází ve chvíli kdy Prue umírá. Na scéně se ale objevuje nová postava - Paige; další sestra kterou měla matka holek se svým světlonošem Samem a po narození jí museli dát pryč. Sestry se opět spojí a moc tří je zpět. V seriálu je spousta magie, nadpřirozena, ale i citů, lásky, smutku.


1 komentář:

  1. Taky zbožňuji Gilmorova děvčata, vždycky se u toho nasměju

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za komentáře :) ♥