středa 27. února 2013

Tetování

Zbožňuju tetování ♥ Jak se často říká, když si necháte udělat jedno, chcete další. U mě to platí, svoje první tetování jsem si nechala dělat těsně před 18tými narozeninami, dostala jsem ho jako dárek k 18tinám, další o rok později, k 19tinám. Moje první tetování je ornament na šíji, řekla bych taková střední velikost (je přes celou šíji), druhé je sluníčko s ještěrkou na kotníku k nártu. Slunce je udělané okolo kotníku, s jedním paprskem je spojen ocas ještěrky, která končí na nártu :)

Myslím ale že tohle není moje poslední tetování, budou následovat i další :D
Hodně se mi líbí nápisy, ale určitě by daný nápis, ale i jiné tetování, mělo být u každého člověka něčím "významné" - něco co majitele charakterizuje, povzbuzuje, motto, vyjádření životního stylu, názoru či názorů, důležité věci které člověka nějak zasáhli, změnili, ovlivnili apod. Prostě nějaký význam, který dá tetování hloubku, osobitost, "podtrhne" jeho nositele, a aby toho taky člověk za pár let nelitoval :)

Přidávám nějaké obrázky tetování pro inspiraci ...












A co vy a tetování? Máte nějaké nebo ho chcete? :)

4 komentáře:

  1. Tetování obecně miluju, ale nemám ráda přesně to, co zde máš ty - milionkrát ohrané náměty. Každý by měl mít svůj originální obrázek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mam taky radši originalitu, sama jsem si první tetování složitě vybírala aby ho neměl každý druhý a druhé už je čistě můj vlastní nápad, tohle jsou jen obrázky z netu na ukázku :)

      Vymazat
  2. Zbožňuji tetování, ještě žádné nemám, ale chystám se na něj :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tetování si strašně přeju

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za komentáře :) ♥