sobota 22. ledna 2022

Vymýšlím změny

 Ahojky :)


zase vymýšlím, co by se doma dala udělat jinak a přišla jsem na myšlenku, jak využít výklenek, který máme v chodbě. Ještě donedávna v něm vysel obraz, který jsem dala manželovi před pár lety, tedy obraz, kde o mapu hvězdné oblohy, která byla nad námi, když jsme se dali dohromady. Z výklenku chci ale nechat udělat botník a tak obraz musel jít pryč. Přesunul se ke vchodovým dveřím a jelikož tam byl docela opuštěný, nešlo to jinak a musela jsem mu pořídit kamarády. Kamarády jsem mu pořídila na Poster Store, jelikož už s nimi mám zkušenost a vím, že plakáty od nich jsou kvalitní. Tentokrát jsem vybírala v sekci černobílých plakátů, jelikož hvězdná mapa je také černobílá a i když jsem koukala na různá témata, nic barevného mi k tomu nesedělo. Super je, že každé úterý vyjde nová kolekce a je zase o něco víc z čeho vybírat. 




Jak jsem tak brousila po stránkách a hledala ty nejvhodnější, objevila se na jedné straně kráva, ano, kráva :D podobné krávy (manžel jim říká buvolové) se pasou u našeho sjezdu z dálnice, když jedu k rodičům a manželovi se strašně líbí, no říkal, že musíme vzít tu, s čímž jsem nesouhlasila - přeci nedám k hvězdné mapě krávu, nakonec jsem jí ale vzala s tím, že jí dáme někam jinam... takže momentálně nám kráva (a jakože obří kráva), trůní v kuchyni 😂. K ní jsem vzala ještě jeden menší obraz, ale bude to chtít ještě jeden ve stejné velikosti, jelikož jak můžete vidět, tak naše Jitka je vážně velká (Jitky, neberte si to prosím osobně, ale holt Na samotě u lesa, no). K Jitce jsem vzala takový přírodní obrázek, který se mi k tomu hodí a ten další bude určitě v podobném duchu. 



Rámečky jsem nemohla vynechat, tentokrát jsem brala pouze černé, protože hvězdnou mapu také máme v černém rámu a v kuchyni máme doplňky také v černé - úchytky, rám polic, hodiny a rámy obrazů, ono by se tam ani jiná barva nehodila, v dekoru dřeva nechci, aby se to netlouklo se dřevem v kuchyni - jsem si jistá, že stejný odstín bych nevybrala, v tomhle jsem příšerná a myslím si, že bílá by na bílé zdi zapadla, navíc v kuchyni nad policemi máme také obrazy v černém rámu a vypadalo by to divně kdybych tam najednou šoupla třeba rose gold. Plakáty se vyrábějí ve Švédsku a dbají na ekologii, proto je také mám tak ráda a také se mi hodně líbí Švédsko, mým snem je se tam jednou podívat, nejen do Stockholmu, ale i jinam, tak snad to jednou vyjde a nebudu odtamtud mít jenom obrazy. 

Jinak na botník už se moc těším a určitě vám ho tu pak taky ukážu, beru to jako jeden z mých nejženiálnějších nápadů. Momentálně totiž máme starý mini botník, který se s námi stěhuje už z prvního bytu a nejen že se sem nehodí, ale také je narvaný k prasknutí a to tam zdaleka nemáme všechny boty. Celkově chci chodbu ještě poupravit a zkrášlit, tak snad se mi to brzy povede :) 

Kód pro 45% slevu: SMLTH45
Platí od 22.1. do 1.2.2022, sleva platí na všechny plakáty, kromě kategorie Kolekce umělců a nelze kombinovat s jinou slevou. 

Mějte se krásně a budu se těšit příště :)

28 komentářů:

  1. Už jsem četla a slyšela tolik chvály, že jsem se jednou musela podívat... A nad plakáty jsem strávila víc jak hodinu. 🙂 Nevím, které by se mi líbily víc, jsou moc hezké.

    OdpovědětVymazat
  2. Plakáty z Poster store máme taky a svým článkem jsi mi připomněla, že se na jejich stránky zase musím mrknout - potřebuju dokoupit ještě jeden nebo dva malé obrázky do kuchyně. Ty dva, co jsem vzala minule, jsem ještě nepověsila, protože mi tam přišly opuštěné ...

    OdpovědětVymazat
  3. Vybrala jsi moc krásné plakáty, myslím, že to tam teď pořádně prokouklo a volné místečko oživilo. Nejvíc se mi líbí ta Paříž 🥰🤗.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, vypadá to pak to místo úplně jinak :)

      Vymazat
  4. Vybrala sis krásné motivy :) Líbí se mi, jaký příběh se skrývá za plakátem s "krávou" :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Jitka je teď naším nejoblíbenějším obrazem :D

      Vymazat
  5. Poster Store snad nikdy nezklame, moc hezký výběr. :) Jsem ráda, že také používáš výraz Jitka, já také :D! Jituš je fakt krásná, podobné jsme viděli ve Skotsku a včera i u Č. Budějovic :D

    OdpovědětVymazat
  6. Majú veľmi krásne obrázky. Ja už veľmi dlho túžim po tom Coco Chanel veľkom plagáte :D

    DISCOVERINGGLAM

    OdpovědětVymazat
  7. Ta kráva je boží :D :D Ale jinak jsi hezky vyzdobila chodbu. Budu se těšit na její další předělávky :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadá to strašně krásně! A zvolila jsi skvělé černé rámy:))

    OdpovědětVymazat
  9. Beautiful pictures, especially in the black frame, they look great in your interior!

    wdresscode.blogspot.ru

    OdpovědětVymazat
  10. Moc hezkééé. Vybrali jste společně super obrázky. :)) Jinak tu mapu mám také, akorát bílý podklad.

    OdpovědětVymazat
  11. Na plakáty a nějaké hezké rámečky už mám také dlouho zálusk. Výzdoba se ti moc povedla!

    OdpovědětVymazat
  12. Také teď doma plánuji menší změny, po novém roce mě to vždycky chytne. :D

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za komentáře :) ♥