neděle 16. ledna 2022

Welcome 2022

 Ahojky :)


rok 2022 už pěkně jede a já si konečně udělala čas a utřídila jsem si, co bych letos chtěla stihnout, udělat, změnit nebo zažít. Nemusela jsem ale přemýšlet dlouho a vybrala jsem si čtyři hlavní "věci", která bych si letos ráda splnila. 
Do plánů na rok si dávám (z 90%) spíše takové nekonkrétnější věci a ty konkrétní si nechávám do BL, ale ne vždy tomu tak je a něco konkrétnějšího tam taky občas mám. Doufám, že ty letošní plány vyjdou alespoň z poloviny tak dobře, jako ty loňské :) 

Největší plán, nebo spíše přání, je miminko, ne ve smyslu, že se letos má narodit, může to trvat, mohou být problémy atd., ale chceme se na tuhle stránku zaměřit a uvidíme. Ani tomu nemůžu moc říkat plán, protože dítě se nedá dost dobře naplánovat a bude to tak, jak to bude a my jen doufáme, že vše bude ok. Ale je to bod, na který se chceme letos zaměřit, zjišťovat jestli je vše v pořádku atd. 

Zdravý životní styl si dávám na seznam asi každý rok a zatím to je vždy tak 50/50, tak třeba to letos dotáhnu alespoň na 60% nebo víc. 

Cestování miluji a opět se chci podívat na nějaká pěkná místa. Jedno jestli u nás nebo v zahraničí, hlavně chci někam jet, něco nového poznat a vidět, odpočinout si, vyplout z běžných starostí a dnů :) 

A posledním plánem jsou solo date - tedy rande sama se sebou. Díky tomu, že jsem nějaký čas žila sama, jsem se toho o sobě hodně naučila, poznala jsem se a dalo mi to spoustu skvělých věcí, teď bych to chtěla ještě posunout a chtěla bych sama sebe brát na rande - do kina, do divadla, na brusle, na kurz malování, na večeři... prostě kamkoliv, bude to zase trochu jiný level, zase něco jiného a rozhodně to bude výstup z mé komfortní zóny a já jen doufám, že se k tomu dokopu, překonám strach a stud a věřím, že to nakonec bude báječné :)


Jaké jsou Vaše plány na rok 2022?



34 komentářů:

  1. Držím palce, ať plány vyjdou. Já moc neplánuju :). Velmi neurčitý plán v mé hlavě je zbavit se pár nabraných kil, ale zatím spíš sbírám odhodlání ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, já si ráda dávám cíle, jinak bych se jen tak válela :D

      Vymazat
  2. Budu držet palce, aby plány vyšly podle představ :) <3 já moc plánu nemám, asi jen být úspěšná na VŠ, zlepšit se v tenise, stále péct a zkusit se naučit vařit a hlavně, abychom byli zdraví :) Přeji ti krásný nový rok :)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jich máš taky dost, ono to nevypadá a pak se člověk zamyslí a najednou se vyrojí 😀

      Vymazat
  3. Držím palce aby vše vyšlo tak, jak si přeješ. 🙂
    Já taky moc neplánuju a předsevzetí si už vůbec nedávám, ta mi totiž nikdy dlouho nevydrží. 🙂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, předsevzetí mi také nikdy dlouho nevydržela 😀

      Vymazat
  4. To jsou fajn plány :) Miminko, to je krásné, moc držím palce! I s těmi dalšími samozřejmě :) Solo date, to čtu poprvé :D Já bych spíš radši víc chodila někam s mými blízkými, třeba s mamkou na kafe a tak :) Moje plány... hlavně dát se zdravotně do pořádku. Po psychické i fyzické stránce. To je teď pro mě nejdůležitější. Cíle a předsevzetí si budu asi dávat během roku. Jinak loni jsem si dala za cíl zhubnout, sice jsem zhubla, ale pak jsem zase něco přibrala, i když to bylo pomalu, takže jojo efekt by to být neměl... No tak jsem trochu zklamaná. No a cestování? Tak to mám v plánu i já, hrozně se těším na rodinnou dovolenou :) Chtěli bychom do Prahy a pak ještě někam, ještě nejsme rozhodnutí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) já právě neustále s někým vyrážím, naštěstí, ale ráda bych to zkusila i sama, protože to určitě bude zase o něčem jiném a je fajn být někdy jen sám se sebou, což zatím dělám jen doma :D Přeji ať vše vyjde :)

      Vymazat
  5. Jéééé máš asi ten nejkrásnější plán - MIMINKO, budu moc držet palce! :) Moc vám to přeji a samozřejmě i zbylé přání jsou moc dobré, zdravý životní styl a zdravější stravování se týká i mě, ale zatím se mi to úplně ne vždy daří. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ❤️ Mě se taky právě daří tak na půl, tak třeba se to letos zlepší 😀

      Vymazat
  6. Panejo, to jsou tedy pořádně velké plány :-) Moc do všech držím palce! A solo date je bezva nápad - jak pro ty ve vztahu, tak ty single :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Prajem Ti, aby si dosiahla tento rok všetko, po čom túžiš. :) Mojím plánom je hlavne nezatvárať sa vo svojej komfortnej zóne. Prajem si, aby tento rok stál za to. :)

    OdpovědětVymazat
  8. My si a miminkem řekli to samé...u nás v práci bylo 6 holek které už se nějakou dobu snažily. Některé i dlouhé roky a už byly celkem nešťastné. Říkala jsem si, že v dnešní době je to jiné a tak se můžeme začít snažit. No nakonec to vyšlo hned na poprvé a podruhé jsme museli přesunout svatbu protože se nám to krylo s narozením mimča :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já věděla od už dětství jedno jistě - že nechci mít na své svatbě dítě (tedy to svoje) a nechci být těhotná, takže jsme čekali až po svatbě a už jsme si i něčím prošli, proto se chci na to zaměřit i z více hledisek - myšlení, i ten zdr.živ.styl atd. :)

      Vymazat
  9. To jsou krásné cíle a přeji ti, aby se vše splnilo podle tvých představ! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak snad ti tvá přání vyjdou. :)

    Solo date jsou fajn... (i ty klasické :D).

    Ela

    OdpovědětVymazat
  11. Jé, já si miminko přála loni a vyšlo, doufám, že to vyjde i tobě a samozřejmě i vše ostatní! :) Letos moc neplánuji, jen, ať to všechno klape s prckem a nějaké to cestování po ČR :).

    OdpovědětVymazat
  12. Máš velká a krásná přání a jsem si jistá, že nejen hvězdy tomu budou nakloněny :D Dát si čas od času rande sama se sebou je strašně důležité, je super, jak tě někdy pár minut, jindy pár hodin dokáže dobít novým přívalem energie :)
    A máš nějaký konkrétní tip, co bys ráda viděla/navštívila, ať už letos nebo někdy v budoucnu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, tak letos bych si chtěla zajít do divadla, to už mám naplánované a tak to asi nechám na momentálních nápadech, z cestování bych se chtěla podívat do Kutné Hory a do Ostravy a ráda bych si zajela někam do ciziny, ale to podle covid situace a v budoucnu jednou toužím po USA a Kanadě a po severu Evropy - Norsko, Finsko a tak :)

      Vymazat
  13. Moc fandím "solo date" položce! Jako nezadaná (a vlastně i v předchozím vztahu) jsem často vyrážela ven sama, i na kratší dovolené. Poté, co jsem se sestěhovala se stávajícím partnerem, jsem byla sama překvapená, jak mi to chybí. Na loňském seznamu jsem proto měla stejnou položku jako ty letos. Bylo to super a věřím, že občas je to potřeba, udělat si čas jen sama na sebe. :)

    Držím palce, ať se i v ostatních přáních daří a s manželem prožijete krásný a naplněný rok.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, moc se na ně těším, věřím, že to bude super :)

      Vymazat
  14. Jé, tak to držím palečky, ať se ti všechno splní. Miminko bych si taky přála, ale možná tak nějak až v roce 2023. Zrovna jsme o tom s přítelem vedli vážnější debatu :-D A rozhodně je důležité myslet i sama na sebe! ♥ Ať je tedy tento nový rok krásný a ještě lepší! :-) Já bych chtěla dost cestovat, tak uvidíme.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, přesně tak, myslet na sebe a být sám se sebou je hodně důležité ❤️

      Vymazat
  15. Solo dates jsem začala praktikovat od loňska a musím říct, že mi docela pomáhají, co se psychiky týče.. popravdě si myslím, že je to pro nás dobré. Strávit čas někdy jen sami se sebou. Prospěje nám to. :) Ohledně miminka budu držet palečky, ať Vám vše klapne. Já jsem neskutečně mateřský typ.. vlastně asi i díky tomu, že od začátku střední jsem trénovala malé prcky v mažoretkách a do teď s dětmi tak nějak pracuji. Být to jen na mě a mít k tomu podmínky, měla už bych mimi dávno.. klidně hned po střední. Výškou se mi to trochu oddálilo, všechny plány vlastně. I když si říkám, že na druhou stranu budu raději, když dítě přijde do takové té "jistoty".. do života, kde jsou na něj připraveni oba. Přítel už sice pracuje, ale je o rok mladší než já a ten na děti tolik nespěchá. Ale doufám, že se ten náš čas čím dál více blíží, protože to je věc, na kterou se moc těším a upřímně už mě docela štve, jak pokaždé co najedu na instagram na mě vyskočí další fotka s oznámením - čekáme dítě, budeme se brát, měli jsme svatbu nebo stavíme dům.. někdy je to až demotivující a člověk vážně závidí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, my jsme spolu sice už dlouho (13 let), ale dřív prostě nebyla vhodná doba, ta není 100% nikdy, ale je teď nejlepší co může, jsme spolu od střední, pak výška, hledání stálé práce, u nás potom bohužel krize a na nějakou dobu rozchod a teď, už i po svatbě, jsem si docela jistá. Dítě jsem také chtěla dřív, okolo 25 jsem měla velkou touhu, ale v té době, kdy jsem studovala, manžel to samé a ještě o 2 roky mladší by to byl prostě nerozum a nemohla bych tomu dítěti dát to, co chci a co teď můžu :)

      Vymazat
  16. Držím palce, aby se ti všechna tvá přání splnila 🤗. Já žádné velké plány nemám, co se stane stane, co přijde přijde 😊, každopádně si chci tento rok užít naplno 🤗, podnikat výlety atd. 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, já si plány dělám ráda, abych věděla kam směřuji, nemusí být konkrétní, ale chci vidět cestu, za čím jdu, jinak bych jen tak bloumala 😂

      Vymazat
  17. Na rande sama se sebou chodím a většinou to moc lidi nechápu, přitom je to tak super věc :D S miminkem vám budu moc držet palce! :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, to u mě v okolí se to všem moc líbí :)

      Vymazat

Moc Vám děkuji za komentáře :) ♥