neděle 1. srpna 2021

Rozlučka :)

 Ahojky :)


rozlučku jsem sice měla už 14 dní zpět, ale po ní toho bylo pak tolik, že jsem neměla vůbec čas a až teď mám konečně jeden klidný a pohodový den, kdy nemusím nic. Jupí :)
Článek ze svatby už chystám, ale jelikož ještě nemám žádné fotky, tak to chvilku potrvá a rozlučka byla tak super, že si také zaslouží zaznamenat ;)

Rozlučku jsem měla 17.7. a ne že bych se potřebovala s něčím loučit, jen jsme si chtěly s holkama udělat takový pěkný předsvatební den a oslavit tu nadcházející svatbu. A to se opravdu povedlo. Rozhodně jsem nechtěla takovou tu "americkou" rozlučku se striptérem apod., ale opravdu jsem chtěla super pohodový den s těmi, které mám ráda, takže jsem tam měla i svoje "malé" družičky a jelo se od rána :)

Ráno přijela sestra s holkama a vyrazily jsme na sraz se svědkyní a hurá na snídani :) Šly jsme do mého zamilovaného frenchie, kde jsem si dala tradičně vejce benedikt. Ty prostě miluju ♡



Potom jsme se vydaly na únikovku - konkrétně na ponorku a stihly jsme utéct, sice jen tak tak, ale povedlo se a bylo to super.


Po únikovce jsme se vydaly do DEPA 2015 a z něho potom na obědovečeři a jelikož už jsem měla mega hlad, nestačila jsem si ho ani vyfotit :D Po obědě jsme si daly taky nejlepší zmrzlinu v Kolombíně 





Následovala laser game, tam se měla připojit moje druhá sestra s neteří, ale nějak jim to nevyšlo (to by bylo na dlouho), tak jsme šly stále ve stejné skupince a bylo to super - jo a byla jsem první 🥇



Po laser game jsme šly ke mně, odpočinuly si a přidala se k nám další kamarádka a také družička :) No a pak přišel Cyrano, už jsem na něm jednou byla a šla bych klidně zase, je to úžasná hra a dokonale zahraná.


Po divadle se odpojila sestra s holkama a my šly se svědkyní a družičkou do baru, kde jsme kecaly a smály se a bylo to fajn :) Celý den jsem si kromě mráčku s druhou sestrou užila na maximum a byla to ta nejlepší rozlučka, jakou jsem si mohla přát :) 






22 komentářů:

  1. Jéé <3 Rozlučka se vám opravdu povedla, spousta super činností :) Na laser game bych šla hned také. Loni se mi také povedlo vyhrát, ale bylo to s bráchou velmi těsné :) Už se těším na článek ze svatby :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, já byla první asi podruhé a měla jsem mega radost 😂

      Vymazat
  2. To musel být super den. Hlavně, že sis užila! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Podle popisu to vypadá na prima den.

    OdpovědětVymazat
  4. Super fotky! Zní to jako skvělý den, jde vidět, že sis rozlučku náležitě užila ♥

    kulturnicek.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. To byla jistě povedená rozlučka, už podle fotek je to vidět! :) Super, že sis to užila. :))

    OdpovědětVymazat
  6. To musel být opravdu krásný den! :) Hlavně, že jste si vše užily :).

    OdpovědětVymazat
  7. To musel byť skvelý zážitok. Taká rozlúčka sa musela teda mega podariť.

    AKO NA GÉLOVÉ NECHTY U SEBA DOMA

    OdpovědětVymazat
  8. Musely jste si to parádně užít! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Den se vyvedl na jedničku! Doufám, že jste si to pořádně užily 😊.

    OdpovědětVymazat
  10. Jéé ty už jsi měla svatbu? To jsem zvědavá na fotky a gratuluji. Jinak moc pěkná rozlučka.

    somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, od 24.7. je ze mě vdaná paní :D díky :)

      Vymazat
  11. Ty jo, to musel být super den. Stihly jste toho opravdu hodně :)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za komentáře :) ♥