úterý 9. února 2021

Top 10 NOVÝCH SERIÁLŮ

Ahojky :) 

dnes tady mám pár svých nových oblíbených seriálů. Jsou z poslední doby, některé trochu starší, ale nejde o srdcovky mého dětství - jako třeba Čarodějky nebo Gilmorky. Spoustu z nich jsem si opravdu zamilovala a ráda se na ně koukám znovu. Každopádně jsem si všechny užila, pobavila jsem se u nich, poplakala si a odplula jsem od starostí všedního dne. Určitě mi napište nějaké vaše nové oblíbené seriály :)

Seriály nejsou nijak řazené podle oblíbenosti, jen podle toho, jak mi přišly na mysl. 

1. Nepohádky - za mě super seriál. Jsou dvě řady, každá obsahuje zakomponovaných několik klasických pohádek - Červená karkulka, Kráska a zvíře, O perníkové chaloupce ... v moderním pojetí. Je to několik příběhů, které se mohou prolínat, není vždy jasné kdo je kdo, jaký je čí příběh, vše to graduje až do finále. Nenudila jsem se ani u jedné řady a miluju tu znělku.

2. Mělas to vědět - asi většina ví o čem mluvím, fenomén posledních měsíců. Kniha je POZOR taky super, doporučuji přečíst. Seriál mě bavil, skvělí herci, děj mi utíkal a nevadilo mi že jsem četla knihu, i tak to mělo něco do sebe.

3. Černobyl - všichni víme co je Černobyl a co v něm stalo. Upřímně mě to stále fascinuje, to místo a ráda bych se tam někdy podívala. Tahle mini série na HBO byla skvělá - pěkně vykreslená doba, to co se dělo. Ano, něco bylo upraveno, ale to už tak v seriálech a ve filmech bývá. Podle mě ale seriál vystihl, jaká to muselo být.

4. Lucifer - booože, jak já ten seriál miluju, už aby byly další díly. Skvělé obsazení, super děj, vtipné i smutné scény. Nic mi nechybí, nic (až na ty nové díly). Navíc se to i o vyšetřování zločinů a detektivky mám moc ráda. Navíc tu hraje úžasný Tom Ellis a Lucifera zahrál opravdu bravurně. 

5.Ty - opět seriál podle knihy, takže kdo četl, nebude úplně překvapený, ale i tak mě bavil. Nejvíc wtf pro mě stále bylo, že jsem si hlavního hrdinu spojovala s jeho rodí v Super drbně a to prostě nejde dohromady, takže i když vím o čem to je, stále to bylo takové "jakože cože"? No a pokud jste knihu nečetli a nepodívali jste se na děj, tím lépe pro vás.

6. Dobré místo - zamilovala jsem se, hrozně moc. Celý seriál jsem zhlédla za pár dní, div jsem nejela v kuse, byla to sranda, pak to bylo napění a nakonec jsem řvala jako želva nad tím, jak to dopadlo. Vtáhlo mě to do děje a tu jízdu jsem si skvěle užila.

7. Emily in Paris - holka co jede do Paříže pracovat a neumí francouzsky = o zábavu postaráno. Jen je škoda že je tak málo dílů. 

8. Siréna - mořská víla trochu jinak a drsněji. Líbila se mi především prví série, tu jsem si opravdu užívala, pak to trošku kleslo, ale stále docela dobré, jen se mi některé věci nelíbili, no. Ale to je můj problém. 

9. Manifest - to si tak letíte a když přistanete, zjistíte, že na zemi uběhlo pět let. Vy jste zamrzli tam, lidé na zemi šli kupředu, vaše děti, partneři, rodina ... šli dál a vy jste najednou tady, ale pro vás je to nepochopitelné, protože přeci uběhlo jen pár hodin. Navíc pak zjistíte, že asi už nejste úplně normální ... tak by se dal shrnout děj. 

10. Bridgertonovi - seriál teď hodně diskutovaný, upřímně je mi jedno co tam hraje za herce a jakou mají barvu pleti, prostě alternativní realita a čau, ok, beru, proč ne. Jinak super nenáročný seriál, ke kterému sednete po úporném dni a prostě jen koukáte. A to já někdy hodně potřebuji. 

30 komentářů:

  1. Černobyl a Lucifera mám už za sebou a souhlasím, že jsou to skvělé seriály. Každý úplně jiný, ale oba mě zaujaly. Ostatní neznám, ale možná se na něco o víkendu mrknu. :))

    OdpovědětVymazat
  2. Článek o seriálech miluju :D Určitě TOP za mě: Nepohádky, Mělas to vědět, Ty a Dobré místo. Jsem strašně ráda, že někdo se zmiňuje o seriálu Dobré místo. Když jsem o tom seriálu někomu povídala, nic jim to neříkalo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To znám, z mého okolí to taky nikdo nezná a já všechny nutím aby se na to podívali :D

      Vymazat
  3. Já jsem detektivkářka, takže Myšlenky zločince a Námořní vyšetřovací služba....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Detektivky mám taky ráda, ale tyhle nejsou nové

      Vymazat
  4. Emily in Paris se mi hodně líbil :D.

    OdpovědětVymazat
  5. Černobyl je fakt zajímavý seriál. A Ty, u kterého mi občas šel mráz po zádech, bych si klidně dala znova. Vždycky jsem si myslela, že se stane něco jiného, není to nic předvídatelného, takže za mě taky super! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U Ty jsem měla tu smůlu, že jsem věděla jak to dopadne, ale i tak se mi zpracování líbilo a kdo to neví tak bude určitě často překvapen 😄

      Vymazat
  6. Emily in Paris jsem viděla celé a miluji to, už se těším na další sérii! :-) Na seriál Ty jsem koukala, ale pak mě to nějak přestalo bavit, nedokoukala jsem to. Ovšem co jsem si zamilovala, tak to jsou Bridgetonovi a miluji to! Viděla jsem to celé a nejspíš na to budu koukat zase :-D A já ti můžu doporučit Outlander a Riverdale :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Černobyl je fakt dobrej. Obvykle seriály kromě těch, co jsem si oblíbila v dětství, nikdy nesleduju víckrát, ale Černobyl jsem viděla už dvakrát.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Černobyl je opravdu povedený, jen nedávám ten díl se zvířaty

      Vymazat
  8. Včera jsem dokoukali Bridgertonovi a bylo to skvělý, už se s přítelem těšíme na druhou sérii :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  9. Ja som nejaký dobrý seriál nevidela ani nepamätám, takže ďakujem za tipy ❤

    Blog de la Licorne *

    OdpovědětVymazat
  10. I loved "emily in paris" and Bridgeton. Can't wait for seasons 2.
    I just followed your lovely blog! ❤

    www.fashionradi.com

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem viděla jen ČERNOBYL :) zbytek je pro mě jedna velká neznámá, ale ráda mrknu! Děkuji za tipy!

    OdpovědětVymazat
  12. Lucifer je úplně boží, už aby byly co nejdřív nové díly! Upřímně mě toto ukončení štve méně, než třeba kdyby se čekalo na díly poté, co Kain požádál Chloe o ruku... :D My teď dokoukáváme Oringe is the new black a to je taky super seriál :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě to štve neskutečně, jelikož sem všechny prozatímní díly poslední série viděla za jeden den a potřebuji nutně nové 😄

      Vymazat
  13. Emily je úžasná, Bridgetonovi také a Mělas to vědět, chci vidět.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  14. Z týchto seriálov poznám iba Černobyl a tak ďakujem za tipy, tie sa vždy hodia.

    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  15. Pár z nich znám a také bych je hned doporučila, o dalších pár z nich jsem nikdy neslyšela, takže se jdu hned podívat! :)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za komentáře :) ♥