pondělí 11. března 2013

Skvělý den :)

Po delší době jsem dnes měla opravdu skvělý den.
Ráno jsem byla za vedoucím bakalářky a i přes všechny starosti to bylo v pohodě, navíc mi vysvětlil jak pracovat v jednom, pro mě, složitém programu :D Cestou domů jsem se zastavila v Crossu pro snídani, tedy perníkové latté a velký jogurt s müsli a ovocem. Po obědě jsem šla nakoupit a potom k mé velké radosti vyzvednout dva balíčky co jsem měla na poště, jeden od Dermacolu a druhý od slečny z VV, od které jsem koupila sáčko. Dermacol mě moc potěšil, navíc dávají bonus 200 Kč pro všechny zákazníky, tak se tam určitě jukněte (DERMACOL) ;) Ze sáčka mám obrovskou radost, sedí skvěle a moc se mi líbí.
A jelikož jsem docela šídlo, tak jsem se k večeru ještě vydala do DMka, protože jsem si vzpoměla že si "musím" koupit černý lak na nehty, nj dneska nějak nemám co dělat, přítel je ve škole do 19 a já mě to doma moc nedrželo :D Samozřejmě to ale dopadlo tak jak se dalo čekat = jen u černého laku nezůstalo☺, k tomu jsem si koupila ještě lak zelený, deodorant, houbičky na make-up a krém na ruce od Essence - Snow Jam. Tak to dopadá když se vypadám nakupovat sama, místo jedné věci si jich odnáším domů více.

Jinak jsem dneska taky potkala samé milé lidi, všichni se usmívali a prostě fajn den :) K mojí skvělé náladě mi i pomohla i návštěva kina, kde jsem byla včera večer jsem taky byla na fajn filmu: Jeníček a Mařenka - Lovci čarodějnic.
A jaký byl Váš den??








Podkladová báze pod make-up ♥

Nová kabelka z H&M 
Sáčko :)
Mini nákup v DM :)
Trailer k filmu Jeníček a Mařenka - Lovci čarodějnic



5 komentářů:

  1. Ty jo, tak tos měla krásný den, je fajn číst že někdo měl hezký den než o tom jak se furt někde staly nějaký neštěstí atd. je to takvý pozitivní. Já včera měla spíš normální den, škola, škola, pak doma, ale k večeru jsem šla ven, tak to bylo fajn. Přeju hodně dalších takových krásných dnů :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Ti, snad se bude podobný den opakovat. Určitě brzy taky zažiješ krásný den :)

      Vymazat
  2. Můžu se zeptat čim fotíš? Viděla jsem tu tvoje fotky a moc se mi líbí.

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za komentáře :) ♥