sobota 13. dubna 2013

I´m very happy :D

Jak název naznačuje, jsem velmi šťastná :) Má to jen jeden jediný důvod ... mám napsáno víc jak 54 000 znaků!!! a to ještě nemám dodělaný závěr :) Oznamuji to velice za tepla, stalo se to před pár minutami :)

Znamená to, že až závěr dodělám a  přidám přílohy, mohu práci konečně nechat svázat a budu mít konečně o jednu OBROVSKOU  starost méně, už teď je bakalářka vlastně hotová, to nejtěžší a nejdůležitější mám za sebou. Už mě nečeká psaní metodologie, dělání výzkumu a následné vysvětlování postupu výzkumu, analýza ani interpretace dat :)) Ze srdce mi spadl jeden obrovský balvan.
Rozhodla jsem se pro červené desky se zlatým písmem, viděla jsem jak to bude vypadat a je to skutečně hezké, až to bude, hodím sem fotku ☺

Samozřejmě to přináší další pozitiva, budu se moct zase věnovat svým zálibám, zábavě a také blogu, už se těším až budu mít čas sem psát :) Ale nesmím usnout na vavřínech, ve středu mě čeká poslední průběžný test, na který se musím pečlivě připravit, tak mi držte palce, ať to zvládnu :)

Chystám se že napíšu něco dalšího o svém oblíbeném seriálu PLL, ale také chci psát o svých dalších oblíbených seriálech, filmech a knížkách. Těšit se tak můžete na článek o přátelích, odkazu dračích jezdců, vampýrské akademii, sběratelích kostí - ty nesmím vynechat, když studuju tu antropologii :D a mnoho dalších, samozřejmě budou přibývat také články z mého života.

Těším se na Vaše rekce a přeji příjemný večer a ještě krásnější zítřejší neděli ☺

3 komentáře:

Moc Vám děkuji za komentáře :) ♥