pátek 19. dubna 2013

Sběratelé kostí

Jeden z mých dalších oblíbených seriálů ... Sběratelé kostí ☺
Nevím zda se to dalo čekat, když mě něco pojí s jednou z hlavních postav, nebo jestli to je pouze shoda náhod :D Ať tak či onak, tenhle seriál miluju, hrozně moooooc :)
Sběratelé kostí pocházejí od producentů Harta Hansona a Barryho Josephsonona  a jde o kriminální seriál.
A o co jde?

Doktorka Temperance Brennanová, vynikající forenzní antropoložka pomáhá FBI s řešením případů, pracuje v Jeffersonianově institutu a také píše knihy. Temperance spolupracuje se zvláštním agentem Seeleym Boothem z FBI. Seeley dá Temperance přezdívku "kůstka". Booth se dříve živil jako armádní sniper. 
Dále jim ve vyšetřování vražd pomáhají další odborníci z institutu - například Angela Montenegrová, dobrá kamarádka kůstky, Dr. Jack Hodgins, Dr. Lance Sweets či Dr. Camille Saroyanová. Angela s Hodginsnem postupně utvoří pár a na konci šesté série se jim narodí syn :)
Moje nejoblíbenější díly jsou právě od této doby, protože kůstka řekne Boothovi, že je těhotná :) Těšila jsem se na to až se dají dohromady celý seriál a myslím, že to k tomu dlouho směřovala, vlastně skoro celý seriál :D 

Kůstka žije ve "vědním" světe, občas náš, normální svět, nechápe a něco zpochybňuje, všechno bere strašně věděcky, především Booth, i když Angela taky dost často, jí ukazuje "normální" svět a občas jí pomůže něco "uvidět", ukázat jí jiný pohled na svět :) Myslím že Booth se s kůstkou skvěle doplňují a navzájem si pomáhají. 


Foto z internetu 



A co vy, máte tenhle seriál rádi? Sledujete ho?

1 komentář:

Moc Vám děkuji za komentáře :) ♥