pondělí 8. dubna 2013

Uff ...

Je mi tak líto,že mám skoro žádný čas sem psát :(  ne že bych neměla nápady, těch mám hafo a vím o čem psát chci, bohužel ten čas chybí, vždy když píšu článek trvá mi to totiž stráááásně dlouho - hledám co zajímavého bych připojila, fotím nebo se aspoň pokouším nalézt hezké fotky, upravuji, obměňuji a pak koukám a oni jsou dvě hodiny fuč, tak rychle že jsem si toho ani nevšimla.

Jenže ... já teď nemám dvě hodiny :D Finišuji s bakalářkou, chybí mi posledních 8 stran, musím na konzultace, psát seminárky, esej, číst texty, psát testy a ... tak dál :D Nevím kde vznikla fáma že na fildě a podobných školách o semestru nemusíte nic dělat a všechno je až o zkouškovém, já jsem se totiž nikdy v semestru nezastavila, vždycky něco bylo: učit se na test, psát seminárku, esej, resumé, abstrakt, anotaci, číst články, knihy ... no rozhodně bych chtěla jít na tu školu kde se celý semestr nic dělá, místo toho se chodí pařit, ven, je spousta volného času, nevíte o nějaké? :D Že bych si tam třeba dala přihlášku, protože já už jsem váááážně hrozně unavená z toho všeho.
Strašně už se těším až bakalářku odevzdám a aspoň trochu si odpočinu, trochu protože budu muset začít psát další věci, na které teď nemám čas, taky už mě brzo, naštěstí či naneštěstí, čeká poslední průběžný zápočtový test a když ho napíšu dobře, mám zápočet z jednoho z nejtěžších předmětů za sebou a můžu se těšit už "jenom" na zkoušku :D

Ovšem po odevzdání mě čeká opravdový relax - od učení, přítel mě "donutil" jít na koncert Kabátů, bude Majáles, letecký den, mám slíbené ZOO i muzeum, takže si konečně od školy odpočinu, což je dobře, jinak by mě brzy odvezli do blázince ☺



Tak to teď u mě vypadá :)
Taky už se nemůžu dočkat léta, až budu mít víc jak dva měsíce klid a šíleně se nemůžu dočkat dovolený, zatím se rozhodujeme mezi Velkou Británií a Zakynthosem, k zbláznění totiž toužím vidět pláž Navagio. No možná ovšem skončíme v Rumunsku :D A ještě něčeho se nemůžu dočkat, Paříííííže ta ale, žel Bohu, bude až na samém konci roku. Musím se tedy řídit rčením "Kdo si počká, ten se dočká"
Přeji krásný týden, ať školní či pracovní a ještě kráááásnější víkend.

Londýn :)

Pláž Navagio ♥


Miluju Paříž ♥♥ ☺



A co vy a škola, léto, dovolená, relax? Těším se na Vaše komentáře
Pac a pusu :*


8 komentářů:

  1. Nevím, jestli chodíš na fildu Karlovky jako já, ale musim s tebou souhlasit, furt tuna knih, studií, referátů, resumé, o všem se musí přemýšlet...jediný, co mi vyhovuje, že nepíšem testy, v tom mi střední opravdu nechybí:) Snad ti všechny plány vyjdou! Taky přeji hezký víkend:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já chodím v Plzni, tak to to máme dost podobné, až na ty testy já mám skoro každý týden nějaký :/ Ale určitě to není tak často jako střední, to je pravda :D Děkuju :)

      Vymazat
  2. To je smůla že toho máš tolik, nezávidím. Taky doufám že ti všechno vyjde jak si přeješ :)Já ve škole takový fofr naštěstí nemám naštěstí. Na léto a dovolenou se tky těšim, jen ještě nevim kam pojedu. Hodně štěstí s prací :)

    OdpovědětVymazat
  3. Přeju hodně moc štěstíčka se vším =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. Jste moc hodné holky :) Teď o víkendu bych to měla dopsat a dát svázat a už jen odevzdat, pak budu mít konečně víc času psát :)

      Vymazat
  4. Přeju ti hodně štěstí, vážně ti to nezávidím. My na těch našich slavnejch právech máme zatím klid, ale za chvíli je tu zkouškový..pokud nás do tý doby nezavřou. :D Jinak já chci v létě určitě do Londýna, i když Paříž bych viděla znovu ráda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, oh, zkouškový mi ani nepřipomínej :/ Tak snad ti ten Londýn v létě vyjde :) Do Paříže se neuvěřitelně těším, jen škoda že tam pojedu až na konci roku :D

      Vymazat

Moc Vám děkuji za komentáře :) ♥