neděle 25. srpna 2013

Můj šťastný/nešťastný týden - SHRNUTÍ

Můj týden začal dobře, vyhrála jsem v té soutěži co jsem psala a to není všechno, čekalo na mě ještě jedno překvápko, dárek od Cosma za mojí letní fotku s Cosmopolitanem :) Byla v něm vůně Super Playboy, stíny od NYC a lesk na rty od Astor. Dám vám sem pouze fotky z netu, neboť foťák odvezl můj drahý přítel sebou - na dovolenou. K tomu se váže ta "nešťastná" část, od pátku (kdy odjel) jsem tu sama, teda s Mínou (kočka), ale to taky není to pravé ořechové, protože ta je na Honzu (přítele), hodně vázaná, respektive, o trochu hodně víc než na mě a už tak se jí stýskalo když byl na Zakynthosu, natož teď, když vlastně hned po týdnu odjel nanovo. Je prostě smutná, je to na ní vidět, a z toho sem já smutná ještě víc, ještě že vím jak jí udělat radost a tak jsem pro ní, i v tom nečase, šla koupit konzervu. No měli jste vidět jakou měla radost, když jsem jí vytáhla z kabelky, mňoukala jak pominutá, tulila se s ní a pochutnala si.
Když už jsem v krámě byla koupila jsem si super džus od Relaxu - Kokos, ananas, banán, je opravdu moc dobrý, připomíná mi sluníčko a relax na pláži, dál jsem si koupila brambůrky a Golfa (bagetu). Co bych si taky nedopřála, když jsem tu sama, ne :D Koukam na filmy, seriály, mam zapálený svíčky a dopřávám si.
Jinak, zítra mám přijímačky na obor Psychologie se zaměřením na vzdělání, od 10:30 ráno, tak na mě prosím myslete a držte mi palce.

Jak trávíte vy dny a večery kdy jste sami?






5 komentářů:

  1. Relaxuji a odpočívám. A teď mi k tomu přibude ještě léčení, protože na mě něco leze :(

    OdpovědětVymazat
  2. ten dzus je uzasny aj ja ho mam moc rada!


    Inak uz len posledne 4 dni WELEDA giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/08/weleda-peeling-super-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. Koukam na filmy a seriály a většinou se strášně nudím, nesnáším když večer nemam co dělat :-)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za komentáře :) ♥