pátek 11. října 2013

Proč miluji podzim(?) ♥

K tomu proč miluji podzim mám spoustu důvodů :D Mám ráda mlhy i déšť, ráda se procházím v holínkách a svém průhledném deštníku, sbírám kaštany, ze kterých pak někdy jako malá dělám figurky, taky mám ráda nošení svetrů a různých šátků či šál. Příroda je nádherně barevná, když všechny ty barvy vidím, zlepší se mi nálada. Ráda pouštím draky, i když se mi to moc nedaří :D a strašně se mi líbí chodit po listech, když už jsou uschlé a šustí. Je Halloween (o kterém taky připravuji článek), a ano, vím že spoustě lidem se nelíbí, ale já ho mám ráda, vždycky udělám doma výzdobu, vydlabu dýně abych z nich udělala strašidla a 31. října se převléknu za strašidlo, letos se chystám udělat i dýňovou polévku, tak snad se mi povede ☺
Miluji když je venku zataženo nebo prší, za okny je mlha a já si zapálím svíčku/y, udělám horkou čokoládu a koukám ve svých bačkůrkách zachumlaná do deky na filmy nebo si čtu. Mimochodem, narazila jsem na stránku, kde prodávají horkou čokoládu s různými příchutěmi + čaje, sušenky, různé sladkosti a tak dále a tak dále, ale hlavně k té čokoládě (která by měla být jako z kavárny, taková hustší) prodávají i ty malé marshmallounky ♥♥ tak si to chci koupit a ochutnat, uvidíme :)

Máte taky rádi podzim? A pokud ano co na něm máme nejradši?  





7 komentářů:

  1. Já miluju každou změnu ve vzduchu.. Ať už přichází podzim, nebo třeba léto. Ale ještě raději bych byla, kdyby se všechno střídalo rychleji, protože když už je nějaké počasí moc dlouho, začíná mě dost štvát. :D Jinak miluju Halloween, sezení doma a popíjení čajů (které mi celé léto jen ležely na poličce), nošení uzavřených botiček (na podpatku, ale i válenek), svetrů, šátků a kabátků. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to to máme podobně, já mam ráda všechny roční období, ale jak jsou dlouhá mi nevadí, spíš když pak počasí neodpovídá dlouhodobě tomu co mí být, to mě pak štve :D Ale ty válenky, svetry ... to jsi úplně vystihla ;)

      Vymazat
  2. Podzim je krásnej, i když někdy kosa, ale taky mam ráda to barevný listí :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem spíš na léto, takže podzim se mi líbí z tepla pokoje kdy se na něj koukám přes okno. Ale ty barevný listy atd. jsou opravdu líbivé =) =)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné fotky. :) Já mám podzim taky hodně ráda. :) Hlavně to listí. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Venku je to opravdu jak vymalované :)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za komentáře :) ♥