úterý 21. července 2015

Co dělám o prázdninách + další plány na Léto 2015

Ahojky!
něco ze svých plánů už jsem prožila a něco mě ještě čeká :) Každopádně jsem se rozhodla sepsat to nejdůležitější co chci vidět nebo jsem viděla. Není to sice všechno, ale jsou to priority, o které opravdu stojím :)

Promítačka (venku)  - byli jsme na filmu Velký Gatsby a to nejlepší bylo, že jsem nám vyhrála VIP posezení, takže jsme si film opravdu užili :)

Divadlo pod Plzeňským nebem - my jsme byli 8.7. na Prokletí rodu Baskervillůaneb Pozor, zlý pes. Představení bylo úžasné a především vtipné. Děj tedy nebyl přesně podle knihy, ale nijak mi to nevadilo, navíc to bylo komediálně laděné, což se mi velmi líbilo a strašně jsem se nasmála :) Herci byli také úžasní

Filmové léto v Prazdroji - filmy zdarma a občerstvené tématické, dle filmu, no nezní to krásně? Mě ano ;) Vybrala jsem si  film Vlk z Wall Street (5.8.)

Filmové noci 1.7. - 29.8. PLZEŇ - na filmové noci se chystáme až v srpnu, protože v  červenci jsme si žádný film nevybrali ;) Teď mám vybranou Popelku, kterou budou promítat 21.8.

Císařův pekař a pekařův císař 6.6. - 9.8. TACHOV - výstava, která se týká právě těchto pohádek, budou tam kostýmy, rekvizity atd. :)

Živá ulice 10.8. - 23.8. PLZEŇ - na tu už se velmi těším, stejně jako na ...

Chodské slavnostmi 14.8. - 16.8. DOMAŽLICE - prostě naše Vavřinecká pouť

Obří loutky 28.8. - 30.8. PLZEŇ - budou zde až dvanáctimetrové až dvacetimetrové marionety + doprovodný program

Kostkománie do 7.9. LIPNO NAD VLTAVOU

Devět týdnů baroka - já se půjdu podávat na program na Domažlicku, který bude 3.8. - 9.8.

No a dále bychom chtěli jet do nějakého zábavního parku, jako jsme byli v Europa parku, ale letos přemýšlíme, že bychom jeli až v říjnu, aby nebylo všude tak přecpáno :) Taky chceme jezdit po ČR nebo i po cizině, ale letos nechci žádnou týdenní dovolenou u moře nebo tak :) A jinak to znáte, srazy s kamarády, grilovačky atd.

Co děláte Vy? 

A ještě něco, pokud byste mě chtěli sledovat i jinde, zde je můj instagram https://instagram.com/theresa2679/
Budu ráda když mi napíšete Váš, ráda se podívám ;)

10 komentářů:

  1. Bože, tie filmy v Prazdroji s tematickým jedlom musia byť super :3 ja ešte mám nejaké hrady a aquaparky, ktoré chcem pozrieť, tak uvidím, či sa to stihne :D
    GlitterCircus

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já mám taky :) ale my běžně vyrážíme každá rok na několik míst - muzea, zámky, atd. tak to do toho co chci nejvíc stihnout nepočítám :)

      Vymazat
  2. No já teď o prázdninách p racuji a o víkendech si užívám sluníčka buď na kole, bruslích nebo koupáku :) Ale už teď vím, že na 3 dny jedeme na Lipno v srpnu s kámoškou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky pracuji :) Na Lipně si to určitě užiješ, byla jsem tam několikrát a pokaždé paráda :)

      Vymazat
  3. Některé z bodů se mi zamlouvají také :-) Já zatím prázdniny prožívám podobně, jak jsi napsala - festivaly, grilovačky, kamarádi, kempování, ale v srpnu jedeme s přítelem na týden do Krkonoš na wellness pobyt, tak věřím, že si to užijeme :-) Měj se hezky :-)
    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jo, ty se teda nenudíš... :) A to VIP posezení na Gatsbym by se mi taky líbilo :) já prakticky pořád jenom vařím ebo peču nebo jezdím na kole :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nenudím ;) jinak vařím taky, to je pro mne normální součást dne, ale na kole jsem nebyla ani nepamatuji :)

      Vymazat
  5. Teda to je nabitý program. :) Já byla párkrát na horách a na kole, na festivalu v ulicích Ostravy a chystám se do Řecka. :)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za komentáře :) ♥