pondělí 24. srpna 2015

Knižní výzva XI.

Ahojky ☺
    Skoro jsem zapomněla na jednu knihu, kterou jsem přečetla už před pár týdny :D normálně jsem začala číst další a úplně mi vypadla z hlavy, no, stává se ;) Jde o knihu Osudová láska. Joo, je to takový starší romantický slaďák, ale což, kniha nebyla moc dlouhá, byla docela i zajímavá a jako odpočinková četba absolutně super ;) Není to pro mě nějaký hit, ale nemůžu říct že by byla špatná nebo tak něco, je to fajn kniha a pro ty, kteří mají podobný žánr rádi určitě super :)
    Kniha je o lékaři a nadaném pianistovi Matthewovi, který odjede do Afriky zachraňovat životy tamních obyvatel, již předtím se na školení v Paříži seznámil se Silvií - lékařkou, která odjíždí do Afriky stejně jako on, zamilují se do sebe, bohužel je osud ale rozdělí, Matthew je několik let sám a pracuje na léku, který by mohl pomoci zachránit lidi s vážnými nemocemi, pak potká svou starou kamarádku, která má dvě dcery a je rozvedená, zamilují se do sebe a vezmou se, pak se ale Mattova stará láska znovu objeví - nemocná, doufající v jeho pomoc, naštěstí vše šťastně (jak jinak) skončí ;)


1. Sladký život - Katie Price, 250 str.
2. Manželovo tajemství - Liane Moriarty, 389 str.
3. Inheritance - Christopher Paolini, 672 str.
4. Malá ručka - Susan Hill, 116 str.
5. Pokoj milenců - Steven Carroll, 269 str.
6. Dlouhá cesta z ráje. Přežila jsem rwandskou genocidu - Leah Chishugi, 342 str.
7. Vůně deště - Lenka Lanczová, 302 str.
8. Desirée - Annemarie Selinko, 501 str.
9. Bezejmenná - Elizabeth Kimová, 198 str.
10. Na východ od ráje - John Steinbeck, 573 str.
11. Osudová láska - Erich Segal, 150 str.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.

8 komentářů:

  1. Z těchto knih jsem asi nečetla žádnou :) Teď čtu knihu Gigolo, je to taková vtipná přisprostlá oddechovka večer místo telky :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to může být také fajn, oddechovky jsou vždy důležité :)

      Vymazat
  2. Ze seznamu jsem nečetla žádnou knížku, a momentálně na čtení nemám ani čas. Mám rozečtenou knížku - Hledání Aljašky a Papírová města, ale nějak nemám k tomu si na ně vyhradit čas. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky nemám teď moc na čtení čas - respektive, na čtené oddechového typu, musím říct knihy do školy, proto je také mezi těmito taková doba, jinak bych měla 30 knih za 3 měsíce, ale vždy si alespoň krátkou chvíli vyhradím, nejčastěji třeba momentálně čtu ve vaně :D

      Vymazat
  3. znie to celkom zaujímavo, lekári v Afrike a tak :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejhorší kniha to určitě není a i když je psáno v trochu "straším" stylu, své čtenáře mít jistě může, osobně mi opravdu nevadila, sice přímo takový žánr často nevyhledávám, ale občas je to fajn :)

      Vymazat
  4. Vypadá to zajímavě.. ale něco takového bych si spíš dala jako film, než knížku. :D nj, jsem hrozná.. :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si myslím že jako film by to bylo fajn, přijde mi že si to málo lidí přečte, ale hodně lidí by se na takový nebo podobný film kouklo :D

      Vymazat

Moc Vám děkuji za komentáře :) ♥