středa 6. ledna 2016

Plány na rok 2016

Ahojky :) Tak jsem tu s článkem, který jsem již předznamenávala, a to jsou Plány na rok 2016.
Takovéto plány jsou pro mne daleko lepší než klasická předsevzetí, asi proto, že když se řekne "předsevzetí" mám to spojené s něčím co musím, s nějakým slibem nebo tak, ovšem plán vnímám jako něco svobodnějšího - i když to možná nedává smysl :D Plánů na rok 2016 mám 16, doufám že se mi většina vyplní nebo bude většina alespoň převažovat ... a teď už k samotným plánům :)

1. BRIGÁDA
Na konci roku jsem měla úúúžasnou brigádu, dělala jsem v knihkupectví, bohužel šlo o krátkodobou brigádu, kdy nabírali před Vánoci. Strašně se mi tam líbilo a byla to super zkušenost, která i zase něco dala a za to jsem moc ráda :) ale znamená to taky že teď nic nemám, což zatím jde, alespoň mám čas psát diplomku, ale časem to bude chtít něco mít, abych si mohla něco pěkného kupovat atd. však to znáte, proto doufám že se něco, skvělého, objeví :)
                                       

2. DOKONČENÍ MAGISTERSKÉHO STUDIA
Tak to bude pěkná dřina, ale doufám že to dám, měla bych končit letos okolo června (mě se nechceee :O) nebo září :D pokud by to nevyšlo napoprvé. Teď musím hlavně dát dvě těžké zkoušky, každá je za 10 kreditů, a hlavně musím makat na diplomce. Držte mi pěsti ;)


3. CESTA DO VELKÉ BRITÁNIE/FRANCIE
Plán z minulého roku a letos to už musím dát, přeci není možné abych se tam nikdy nepodívala (nebo jo?)


4. CESTOVÁNÍ
Možná že budu šťastná když se dostanu alespoň do VB nebo do Francie, ale i tak bych ráda viděla nová místa, jako každý rok, klidně v ČR :)


5. KOUPIT SI SUPER VĚC
Opět přesunutý plán, uvidím jak to s tímhle půjde, především podle toho jak rychle a hlavně jakou si najdu práci :D Super věc je pro mě kabelka MK, kterou chci už strašně dlouhou dobu a válenky UGG, u kterých mi nejde o vzhled, ale o teplo a to je pro mě v zimě to nejdůležitější :)


6. TETOVÁNÍ
Už mám dvě a chci třetí, je to prostě závislost, no a když mi teď bylo těch 25 let, mohla bych si ho letos dát jako dárek, když jsem tu už to čtvrtstoletí :D Navíc od toho posledního tetování už uběhlo 6 let, to je strašně dlouho a já jsem to dlouho vydržela - kdyby bylo na mě, mám jich teď už asi, no o 6 víc :D


7. POMÁHAT
Tento plán si dávám každý rok a každý rok se ho pokouším plnit jak nejvíc mohu, především ráda pomáhám zvířátkům protože je mám prostě raději a ne zase tolik lidí se na ně zaměřuje - jako například na děti. Alespoň mi to tak přijde


8. VÍC SI VÁŽIT SAMA SEBE
To jde tak těžko, že mi to prostě stále nejde a nejde, a vezu se s tím už od školy. Vlastně za to škola může, protože jsem nepatřila zrovna mezi oblíbence na základce (spíš jsem byla opak) a znáte to, děti umí být zlé a co si odnášíte z dětství, toho se špatně zbavuje, ale já to stejně dám - když ne letos, tak jindy


9. ZDRAVÝ ŽIVOTNÍ STYL
Chci a chci a chci a furt mi to nejde a zajíždím do starých kolejí, že bych už byla starý pes kterého novým kouskům nenaučíš? Doufám že ne, ale vždy mi to vydrží nějakou dobu a pak zase hup - stres atd. a jsem tam kde jsem byla, proto opravdu potřebuji aby tohle pro mě začalo být to "normální" a hřešení apod. tím výjimečným.


10. KULTURNÍ ŽIVOT
Minulý rok jsem si dávala plán, že chci jít 2x do divadla, což se mi splnilo a chci v tom také pokračovat, divadlo mám strašně ráda a ráda bych se podívala i do nějaké galerie třeba :)


11. FESTIVAL/KONCERT
Já na to sice moc nejsem, ale kdyby se objevilo něco fakt extra, ráda bych to viděla, přinejmenším letos prostě musím jít na majáles, protože poslední roky jsem ho kvůli práci zanedbávala :D


12. POZOROVÁNÍ HVĚZD
Miluji hvězdy a proto chci vydržet a podívat se z noci 13.8. na 14.8. na perseidy - a běda jim jak to nebude vidět :D


13. JÓGA
Minulý rok jsem docela začala cvičit jógu - doma i venku, byla jsem i na hot józe a docela mě to bavilo, proto bych se jí chtěla věnovat víc a pravidelněji :)


14. MALOVÁNÍ
Když už jsem dostala ten malířský stojan, tak to určitě půjde lehce. Malování mě strašně baví, ale doteď jsem musela malovat na zemi a to není až taková zábava, navíc mě pak vždy bolelo za krkem, ale to teď už nehrozí, tak hurá do toho :)


15. BLOG
V druhé půlce minulého roku jsem se blogu věnovala hodně málo, což chci zlepšit a chci se mu věnovat více :) Navíc mě to strašně baví :)


16. LOVE
S přítelem jsme spolu přes 7 let, v listopadu to bude 8, přesto je málo času kdy jsme opravdu spolu - škola, práce ... proto bych si ráda vyhradila nějaký čas, kdy budeme jen spolu a budeme dělat to co nás baví :)


Jaké plány nebo předsevzetí máte Vy na rok 2016?

20 komentářů:

  1. Sú to super plány ! :) Ja som si minulý rok splnila svoj plán a cvičila som jogu, takže chcem aj ďalej. A chcela by som určite viac cestovať :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  2. Pekny članok.
    Som tiež blogerka ako ty : môj blog sa vola :simply kristina
    Môj link www.citygirl159.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělý nápady. Před dvěmi lety jsem byla na vodě a tam padaly hvězdy o sto šest:-) Přeju hodně úspěchů a snad se ti to vše splní!:-)
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Máš krásné plány! Ze srdce ti přeji ať se Ti vše vydaří!
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  5. Jééj krásne plány. Držím palce aby si ti splnili :-).

    KATES WORLD

    OdpovědětVymazat
  6. Zaujímavé plány. Ja na tento rok zataľ plány nemám... to príde s postupom času. Pekný príspevok :-).
    NINAVE

    OdpovědětVymazat
  7. Moc pěkné realistické plány! Držím palce hlavně ať doděláš magisterské studium, věřím, že to bude chtít pevné nervy, ale zen pocit, až to budeš mít za sebou! :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, to je taky můj nejdůležitější plán, nervy mám trošku už teď ale snad to dám :)

      Vymazat
  8. Jééé to se mi líbí, že jsi to udělala jako plány :) já to pojala jako výzvy
    Můžeš kouknout tady :)
    držím palečky ať dopadne studium a ostatní plány :)
    Nicole
    Soulmates.cz

    OdpovědětVymazat
  9. prajem ti aby sa ti všetko splnilo ! :) ♥
    my sa konečne chceme osamostatnič s rodinkou a nájsť si nový byt v novom meste ♥ teším sa na to , ! a rozvíjať hlavne osobný rozvoj k tomu patrí joga :)

    https://clodyteenmummy.wordpress.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, také přeji aby se ti všechno splnilo :)

      Vymazat

Moc Vám děkuji za komentáře :) ♥