čtvrtek 26. května 2016

Zbroják

Ahojky :) vždy jsem se chtěla naučit střílet a je to tu.
Dneska jsem dělala zkoušky a zvládla jsem je - JUPÍ. Test jsem měla na plný počet bodů, manipulace se zbraní byla pohodová, dokonce jsem prý byla jedna z nejlepších a střelby jsem také dala. Nejsem žádný mistr, musím se ještě hooodně učit, ale všechno chce cvik a já věřím že jednou budu střílet obdivuhodně :D 
Hlavně jsem ale strašně ráda nejen za to, že jsem to dala, ale že jsem se odhodlala konečně dělat něco, co jsem chtěla vyzkoušet a že jsem vylezla se své ulity, je to krásný pocit to dát, ale ještě lepší je vědět, že překonávám svoje strachy a začínám si plnit sny ... nebylo to jednoduché, otázky byly těžké, celkově je jich 485, v testu jich je 30 a 22 z nich jsou hodnoceny tří bodově, takže mít dvě tříbodové otázky špatně často znamená konec a to nemluvím o těch střelbách, tam se to chce hodně učit, ale chce to věřit si :)
Hlavně jsem Vám tím chtěla říct, aby jste také dělali to co chcete, zkoušeli nové věci atd. ono mít takový bucket list a plnit si ho je opravdu skvělý pocit ;)

Budu straně ráda když mi napíšete co byste chtěli Vy a jestli už si nějaký sen také plníte. Držím palečky ;)




12 komentářů:

  1. To je veľmi odvážny sen :-D ale ak sa mám priznať aj ja by som si chcela skúsiť streliť do terčov ako v tých amerických krimi seriáloch :-DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, ale zase splnitelný, což je super, co si budeme povídat, mam i takové které asi splnitelné spíše nebudou :D tak pokud máte někde střelnici kde tě nechají zastřílet tak to můžeš zkusit a třeba tě to také chytne :)

      Vymazat
  2. Gratuluji! Urcite bych chtela zkusit i ja😘😎😏😸
    Andreablog

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, no tak to gratuluji, to je super, sny se mají rozhodně plnit! Já jsem si od března tay splnila několik snů a je to fakt pecka :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem ráda, že ses dokopala! Tak kdy něco vyloupíme?
    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat
  5. jej zrovna před týdnem mi kamarád říkal, že si bude dělat zbroják a pak mě někdy vezme si to jen zkusit... prej ať mám o čem psát na blog:D
    Super článek a máš pravdu s tím, veřit si.:)!
    Jinak já žádný takový seznam nemám, nebo možná mám v hlavě... chci si koupit nové kolo a najezdit kilometry, chci foťák a naučit se pořádně fotit a hlavně chci motorku a řidičák na ni, asi největší sen:) sny se mají plnit!

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, to mají, přeji štěstí s těmi tvými :)

      Vymazat

Moc Vám děkuji za komentáře :) ♥