neděle 22. května 2016

New In

Ahojky ♥ jak se máte? Já byla v sobotu nakupovat v Německu (což jsem si strašně užila) a došlo mi, že jsem si toho v poslední době dost nakupovala, tak jsem se dala do práce a všechno nafotila :) jsou to věci, které jsem si pořídila cca v průběhu dubna a května a převážně jde (z 99%) o oblečení, na to jsem já strašný maniak. Prosím, napište mi někdo že v tom nejsem sama :D


Po tomhle ponču neponču :D jsem toužila straaašně dlouho a furt sem si říkala jestli jo, nebo ne, zda si ho mám koupit nebo radši ušetřit peníze ... no jak vidíte, nakonec u mě skončilo a já jsem strašně ráda, protože je úžasné, krásné a já ho úplně zbožňuji :)


Tohle jsou mini nákupy z Německa. Pořídila jsem si tam jedno pruhované tričko, pruhy já mám moc ráda, hlavně v kombinaci bílá a tmavě modrá (což tyhle pruhy jsou, i když možná vypadají černě), co se mi líbí je jeden červený pruh a kapsička vpředu :)


Jeden letní kousek :)


Takže, o tomhle tričku jsem si myslela, že bude tak na jaro/podzim, kvůli tříčtvrtečním rukávům, ale zjistila jsem že strašně prosvítá a tak já chodit nemůžu, takže ho mám na doma a nebo ho budu nosit v létě na plavky, což bude taky prosvítat, ale to mi nějak nevadí :D což je na palici, já vím, asi jako se stydím chodit ven ve spodním prádle a v plavkách je to v "pohodě" (do určité míry, já strašně nerada chodím v plavkách) ale tak určitě to znáte ;)


Obyčejné tílko no :)


Takový přehoz, cardigan, jak chcete, ale tohle já prostě můžu


Ono to není moc vidět, ale to tričko je krajkové, což se mi líbí, jinak to nejsou dva kusy, ale jenom jeden :)


Úplně jsem se zamilovala, je to svetrové tílko, můžou to být i šaty, je to dost dlouhé a já jsem malá, ale já nemám ráda takové ty pevné konce u šatů takže u mě je to tílko ... no a navíc má krásného méďu s mašličkou a korunkou, tomu jsem nemohla odolat :)


Posledním kouskem z těchhle nákupů v Německu jsou tepláky. Možná si někdo říká proč ukazuji i tepláky, ale tak proč ne, že. Mají falešné zipy a hodně se mi líbí, jsou pohodlné a doma se v nich nádherně odpočívá :)


Jedna věc z 1% neoblečení :D je to maska z eBay, která má vytahovat černé tečky a můžete se brzy těšit na recenzi :)


No a zbytek z neoblečení je Bioderma, odličovací voda, která mi zatím hodně pomáhá. Mám opravdu strašně suchou pleť a konečně jsem se rozhoupala a koupila si něco lepšího a zatím se mi investice vyplatila, moje pleť je o trošičku lepší a to jí používám teprve krátce ;)


Nová kabelka, značka je H&M  a je krásná, ne úplně velká ani úplně malá, jsem s ní strašně spokojená a novou kabelku už jsem dlouho potřebovala :)


Asi ob 3 baráky dál než bydlím já je úžasný krám, kde mají nádherné věci a já jsem tam nedávno tři nové kousky ulovila. V první řadě se jedná o tohle tričko, které je vzdušné, lehké a cítím se v něm krásně pohodlně :)



Pak tohle tílko, to je také úžasné, nosím ho teď skoro pořád jak je teplo, protože je lehké a vzdušné a není mi v něm takové horko :)


No a poslední věcí je tohle sáčko, je takové žíhané v barvách bílá až tmavě šedá, hodí se ke spoustě věcí, dá se dobře kombinovat a já jsem z něj unesená :)


Teď už se dostávám k nákupu v Německu, o kterém jsem mluvila v úvodu článku. Tentokrát jsem ulovila tyhle krásné hodinky,které mají nádherný rosegold ciferník a strašně se mi líbí ♥


Další věcí je tohle psaníčko, já vlastně žádné "obyčejné"psaníčko na denní nošení nemám, mám jen plesová, tak jsem ráda že také konečně nějaké mám a nebudu sebou vždy muset vláčet celou kabelku :)


Dále jsem si koupila tyhle dvě trička, na tom tmavém je také králíček, bohužel není pořádně vidět a má okolo sebe vločky, takže takové zimní tričko a druhý králíček už je takový jarní/letní :)


Kruhová šála nebo spíš šátek a mé oblíbené černo - bílé kombinaci


Několik triček




Opět pončo, tyhle jsem si v poslední době hodně oblíbila :)


Tentokrát to jsou dva kusy, obyčejné tílko, které se ale nikdy neztratí a takové bolerko nebo jak bych to popsala ;)


Mikčo/tričko, je pohodné a může sloužit jak jako mikina, tak i jako samotné tričko, materiál je příjemný a na kůži nedělá žádnou neplechu :)


Tady se mi líbí ty detaily na rukávech a delší zadní část


Tohle mě hodně zaujalo svým stylem a detaily





Poslední kousek z Německa, lampička, kterou si dám do bytu s přítelem :)


Tohle mi koupila maminka, jde o maxi šaty, jak vidíte, ale já Vám to chtěla vyfotit takhle, protože se mi to strašně líbí, jak mi k tomu koupila i šedé kalhotky a ponožky, prostě jen tak, ze srandy a dokonce i boty k tomu mám šedé, což se mi strašně líbí :)



K šatům je ještě takový "pásek"


A to jsou ty boty, tedy balerínky, jsou krásné a jednoduché, navíc se mi líbí že mají vevnitř srdíčka a mají i krásný květinový detail na podrážce. Jsou trochu do špičky, takové balerínky ještě nemám, ale musím říct že se mi to moc líbí :)






8 komentářů:

  1. Veľmi pekné kúsky sa ti podarilo zohnať :)

    OdpovědětVymazat
  2. To pončo sa mi páči najviac. pelné kúsky.

    NINAVE

    OdpovědětVymazat
  3. Fuha, si sa riadne klepla po vrecku :D najviac sa mi páči pončo-nepončo ale aj ostatné kúsky sú pekné :)

    Www.madein-slovakia.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. To vzdušné tielko sa mi najviac páči! :) A tiež milujem všeliaké prehozy a cardigany a pod. Teším sa na recenziu masky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) tak to jsme dvě, taky mám strašně ráda různé přehozy apod. :)

      Vymazat

Moc Vám děkuji za komentáře :) ♥