středa 22. června 2016

Černá maska

Ahojky :) nedávno jsem psala, že jsem si objednala černou masku, která je na netu dost chválená, už jí nějakou dobu používám, tak jsem se rozhodla se s Vámi podělit o svou zkušenost :)

Masku jsem objednávala z ebay, stačí si zadat black japan mask - to vám pak vyjede ta, co mám já, když zadáte black mask, taky to najde tyhle černé masky, ale jiné :) Maska přišla překvapivě rychle, do 14 dnů jsem jí měla doma :D

Upřímně musím říct, že je super, úplně mi pomohla od černých teček, ještě nic mi na ně nepomohlo tolik jako tahle maska - peeling, "náplasti" ... vše předčila :) Jediná její nevýhoda je, že zasychá strašně, ale opravdu strašně dlouho, s tím musíte trochu počítat, ale jinak je super super úžasná :D
Maska sama o sobě je opravdu černá, takže doporučuji si na její aplikaci vzít něco co vám nevadí že by se popřípadě ušpinilo, zničilo.

Aplikace je jednoduchá, ale ještě před ní Vám doporučuji napařit si obličej, nebo můžete ručník/žínku (cokoliv) namočit do horké vody, počkat až to nebude pálit tak že by Vás to sežehlo, a přiložit si takto horký ručník na tu část obličeje, kam chcete dát masku a vydržte tak asi minutku. Ono Vám to krásně otevře póry a ta maska toho víc a lépe vytáhne.
Pak už normálně vytlačíte obsah ven a namažete, jen je důležité to namazat opravdu pořádně, takové dvě tři vrstvy, ta maska má tendenci při zasychání vytvářet ostrůvky jak se smrskává, takže když byste to nenatřeli pořádně, logicky byste pak měli místa, kde by ta maska nebyla a nic by nevytáhla, stačí jednou natřít, chvilku počkat, ony se ty místečka skoro hned ukážou a natřít znovu. A pak se čeká ... a čeká, já čekám klidně i 30 min. než mi maska úplně zaschne, nejhůř mi schne vrchní část nosu, okolo už je vše v pohodě, ale nahoře (kde chci aby to nejvíc působilo) nic :D asi nějaká anomálie. Když vše konečně zaschne, tak masku sloupnete, mě se více osvědčilo tahat odzdola nahoru, a ne ze strany na stranu (zprava doleva či obráceně), vytáhne mi to víc pórů, ale vyzkoušejte, uvidíte co Vám zajistí lepší výsledek.
No, nakonec místo očistím a přetřu pro změnu něčím, co póry stahuje, abych je neměla hned zase zanesené :)
Maska sama o sobě je taková mazlavá, hutná, ale nepracuje se s ní špatně.
Já Vám jí určitě doporučuji, pokud máte s póry problémy tak jako já :)
Jinak jsem viděla po netu různé vychytávky, jako že zasychání pomůžete fénem apod. já si radši počkám až uschne sama od sebe, fén by mi vysušil obličej ještě víc než je :D

Takhle vypadá moje maska :)


Konzistence, po stranách už zasychá, tak si můžete všimnout těch ostrůvků, jak se na některých místech stahuje


Fuj fuj fotka, ale zase abyste alespoň něco viděli, i když ono toho není moc co vidět, od té doby co masku mám, tak jí používám pravidelně, tudíž nemá tolik co vytahovat, ale něco přeci jen vidět je :D i když nejvíc asi šupinky kůže, které mi vždycky strhne, mám totiž příšerně suchý obličej a strany nosu především, uprostřed jsou ale vidět "tečky" neboli vytažené černé tečky. Opravdu mi hodně pomáhá, takže jí používám pravidelně, sotva si všimnu, že mám póry zase zanesené, už jí mám na sobě :) 


Co používáte na černé tečky Vy? 

16 komentářů:

  1. Teda, docela mě to zaujalo, asi jí taky zkusím objednat, na ebay objednávám moc ráda :)
    Jinak kdyby jsi chtěla ke mně nakouknout, budu moooc ráda, založila jsem si nový (asi stý :D) blog.
    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jo, teď jsi mne nachnula, že si ji jdu objednat! Snad mi bude sloužit stejně dobře jako tobě :)

    Unknownie.blogspot.com || Life Abroad

    OdpovědětVymazat
  3. Musím ju objednať aj keď sa toho celkom obávam, že aké to má zloženie :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, taky jsem o tom přemýšlela, ale když jsem viděla že někteří už to používají nějakou dobu a nic, tak snad to není tak zlé :)

      Vymazat
  4. No, tak jestli je teda tak účinná, tak tu ihned objednám bráchovi! Už mě nebaví mu pořád ty jeho tečky vymačkávat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za zkoušku se určitě nic nedá, buďto mu to bude vyhovovat jako mě, nebo ne no :) ale doufám že ano

      Vymazat
  5. Uuuu tak to vyzera zaujímavo :) Často skúšam všelijaké masky :))
    Pozývam ťa na moju GIVEAWAY, ktorá prebieha na blogu: partofnicol.blogspot.sk :)

    OdpovědětVymazat
  6. Díky za tip, asi to také vyzkouším :)
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  7. hmm vyzera to fakt super ale ja nastastie nemam cierne bodky :)
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
  8. Už delší dobu přemýšlím, že si ji objednám a jak tak čtu, tak asi ji budu vážně muset mít! :D

    http://twolittleladies9.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za komentáře :) ♥