středa 29. června 2016

Mission Complete - diplomka

Ahojky :) doufám, že si náležitě užíváte sluníčka a připravujete se na nadcházející léto. Já jsem až do 19.6. makala jako šroub, vzešlo z toho 118 stran a přes 80 normo stran čistého textu  = moje diplomová práce ♥ Musím říct že mi to dalo opravdu hodně zabrat, ale cítím se skvěle a za touhle prací si stojím, je to moje super baby :D
Ale jsem ráda, že už je nahrávání a přepisování rozhovorů za mnou, že už mne nečekají knížky o odsunu a o zániku obcí, že už nemusím brouzdat po lesích a hledat pozůstatky domů ... jak napovídá název článek, tahle mise už je splněna, diplomka je svázaná a od 24.6. už leží na Karlovce. 
Teď už zbývá jen čekat, co na ní řekne vedoucí a oponent. Nejhorší na tom je, že i když mě se ta práce líbí a líbí se i všem kterým jsem jí dala přečíst, tak se nemusí líbit těm co jí posuzují. No, ale teď už děj se vůle Boží, ono to nějak dopadne :) 
Rozhodla jsem se, že si teď dám chviličku odpočinek a pak začnu s vypracováním otázek a učením se na státnice, které budu mít někdy v září, na to se tedy vůbec netěším, ale ještě víc se netěším na to, že bych měla končit. Cítím se strašně mladá, jak kdybych měla chodit na střední a ne končit magistra :D Máte to také někdo tak? 

Doufám že se máte krásně a těším se u dalšího článku :)





8 komentářů:

  1. Gratulujem k diplomovke! :) Chodíme na rovnakú školu - len ja na prírodovedeckú :) A tiež mám pocit, že je všetko nejako rýchlo - akoby som len teraz končila základnú školu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :) tak to jsem ráda že v tom nejsem sama, taky mám pocit že jsem daleko daleko mladší :D

      Vymazat
  2. Ty jo, tak zní jako naprostej horor... Vůbec se ti nedivím, že jsi ráda, že už to máš za sebou :). Gratuluji, že jsi to zvládla a držím palce, ať dobře dopadne obhajoba :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky byl takový malý soukromý horor :D Děkuju :)

      Vymazat
  3. Moc gratuluji k diplomce :) Máš to tu bezva :)
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  4. Gratulujem! :) Si šikulka!! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za komentáře :) ♥