čtvrtek 11. srpna 2016

Aussie

Ahojky :) už před delší dobou jsem dostala na ozkoušení tyto 3 produkty od Aussie. Už je nějakou dobu požívám, tak jsem se rozhodla, že se s vámi podělím o svoje pocity, které mám z těchto výrobků :)
Dostala jsem Šampon,condicioner a masku a jde o řasu Repair Miracle.


Šampon a condicioner mají bílou barvu, maska meruňkovou nebo do světle oranžova :) Všechny přípravky mi voní příjemně, ale nejvíc asi přeci jenom na maska. Vůni nedokážu přesně popsat, připomíná mi to takové ty kadeřnické výrobky.


 Šampon má více tekutou konzistenci než condicioner. Vlady mi ale vždy umyl hezky, bohužel mi nikdy moc nepěnil, což já mám ráda :) Jinak mi ale vyhovoval a jsem s ním spokojená, dala bych mu tak 7 z 10.
Condicioner je hustší a opět jsem s ním spokojená, dala bych mu asi 8 z 10, neboť jsem s ním více spokojená než se šamponem, mám ráda hustší konzistence.
Maska za mne nejlepší výrobek, vůně se mi líbila nejvíce, konzistence také, vlasy jsem po masce měla krásně ozdravené, lesklé a hebké. Dala bych 9 z 10.

Deset bych nedala žádnému výrobku, protože přeci jen znám lepší. Trochu jsem se bála, neboť jsem slyšela že některým lidem tyto výrobky nevyhovovaly a měly po nich vlasy nic moc. Ale každý máme vlasy jiné a mě řada vyhovovala a vlasy jsem po použití měla krásné, lesklé a hebké. Takže já mohu určitě doporučit. Sama mám vlasy suché a mám suchou i vlasovou pokožku a za velké plus u této řady považuji to, že mě po použití nesvědila hlava, což se mi často stává.

Tady ještě složení jednotlivých výrobků :)

Šampon
Condicioner
Maska
Máte rádi Aussie?

25 komentářů:

  1. Aussie jsem ještě nezkoušela, momentálně jsem v Tescu našla poslední Head and Shoulders LIMETKA a je boží, akorátu ž ho nemůžu od té doby nikde najít:/

    www.double-claire.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já jí vidím skoro všude, taky jí používám, nebo jablko :)

      Vymazat
  2. Od Aussie som skúšala iba masku na vlasy, ta bola celkom dobrá. Od šampónov ma odrádza cena a hlavne veľa negatívnych recenzií. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ta cena je vyšší, ale jelikož u mě dobrý tak si klidně příště koupím, ale teď používám Pro Fiber a ty jsou ještě lepší :)

      Vymazat
  3. Kdysi jsem měla šampon a balzám na zkoušku, ale ani jeden produkt mi vůbec nesedl.. od té doby se bojím koupit si produkty znovu :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zatím co jsem zkoušela tak super, tyhle i jsem měla jiné, ale mě holt prostě sednou, ale například Syoss si na hlavu dát nemůžu :D

      Vymazat
  4. Doma mám taktiež pár produktov na vlasy od Aussie a mne sadli, som s nimi spokojná. :)

    Pozývam ťa na giveaway:
    http://rebelliouslily.blogspot.sk/2016/08/back-to-school-giveaway.html?m=1

    OdpovědětVymazat
  5. Rada vyzerá zaujímavo, ale ešte som nemala možnosť nič vyskúšať od značky. Momentálne používam šampón na mastné vlasy od Soaphorie a nemôžem povedať, že by som bola sklamaná :) Pekná recenzia :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je škoda že jsi byla zklamaná, určo se něco fajn najde :) Díky

      Vymazat
  6. Výrobky od Aussie mám veľmi rada :) Super článok!

    Pozývam ťa na letnú Giveaway, ktorá práve prebieha na mojom blogu :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  7. Ešte som o Aussie vôbec nepočula, ja používam pravidelne Timotei kondicionér a šampón, zatiaľ som spokojná ale premýšľam aj nad tým, skúsiť niečo iné. Po mnohých šampónoch mi stále ostávajú vlasy mastné

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě bohužel Timotei nevyhovuje, celkově mi většina nevyhovuje, kvůli té suché pokožce hlavy :)

      Vymazat
  8. Od této značky jsem zatím nikdy nic neměla :)

    Monča / KOSMETIKA PŘÍRODNĚ /

    OdpovědětVymazat
  9. Túto značku kozmetiky nepoznám. Ja používam šampóny práve teraz buď z lekárne, alebo šampúchy, ktoré striedam plus masku na vlasy od Nivei :)
    Caroline ~ Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já dřív měla jednu řadu z lékárny, bohužel už jí nedělají a nic jiného mi nevyhovovalo

      Vymazat
  10. Kdysi jsem měla od Aussie taky přímo celou jednu řadu, ale pro mě to bylo úplné zklamání, byla jsem z výrobků děsně nešťastná... To co mi udělaly s vlasy mi ještě žádné jiné neudělaly, hold prostě mi to nesedlo :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, to se stává, já jsem ráda že mi sedí :)

      Vymazat
  11. Aussie som si minule kúpila druhý krát v živote :) keďže sú dosť drahé tie produkty ale akurát mali akciu v tescu tak mám Miracle Moist :) ani nie sú otvorené a vonia úžasne :)

    OdpovědětVymazat
  12. Na tú masku sa už musím pozrieť, každý ju chváli. :)
    http://katherinemargitanova.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  13. Aussie je fajn kosmetika, docela bych ráda vyzkoušela tu masku :) Ovšem jejicj suchý šampon bytostně nesnáším :D

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za komentáře :) ♥