úterý 20. září 2016

Autumn/Fall/Podzim

Ahojky, tak je to tady - podzim, já se na něj těšila skoro celé léto a především v těch posledních dnech, kdy byly příšerné pařáky. Podzim mám moc ráda, především pro tu jeho barevnost. Já tu pro Vás mám dnes pár tipů a obrázků, které vystihují to, jak podzim trávím já. 
Měla jsem a mám naplánováno mnoho článků, bohužel právě procházím dost těžkým obdobím - nedávno mi zemřel můj milovaný pejsek a bohužel také babička, a jen málokdy se stává že bych měla náladu, jako zrovna dnes, abych psala, ale snad se to brzy zlepší.


Tohle je přesně můj podzim - svetry, podzimní dobroty, čaj, dýňové latté, teploučká deka a knížky. Taky milujete to, když si můžete zapálit svíčku, zachumlat se do deky, pít teplý čaj/kávu/čokoládu/kakao a číst si nebo koukat na filmy? :)


Další vystihující obrázek, no skoro ;)

Tady jsem si pro Vás připravila pár podzimních obrázků, vždycky když vidím podobné fotky, hned se ještě více těším na to barevné spadané listí a celkově na podzimní období :)




Hledala jsem různé outfity a tyto vystihují styl jaký na podzim ráda nosím + velké a teploučké svetry






Tady je pár DIY inspirace na Halloween. Vím že ho neslaví každý, ale já ho mám ráda, tak třeba někomu trocha inspirace přijde vhod




A poslední co mám je můj seznam filmů na podzim - některé jsou Halloweenské, některé prostě podzimní ... tedy, Jana Eyrová není úplně podzimní film, ale jelikož je takový ponurejší, mlhavý atd. tak mi podzim evokuje ;)


14 komentářů:

  1. Je to těžké. Vždycky. A zvlášť když těch nejbližších ztrácíme více v tak krátkém čase. Upřímnou soustrast. Drž se.

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych teda radši brala ty horka vždy když se tenhle týden probudím a vidím, že je zima a mlha, brrr :// Ale na ty barvy všude okolo se těším, tak aspoň to :) Jinak, je mi to moc líto, co se ti stalo, upřímnou soustrast, snad se budeš brzy cítit lépe :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já jsem opačná no, nejvíc se těším na sníh (pokud bude). Děkuju

      Vymazat
  3. Krásne obrázky! Ten prvý outfitový je veľmi pekný. Aj ja milujem jeseň hlavne kvôli svetríkom, sviečkam (práve dnes som si kúpila dve nové <3) a horúcemu čaju s dekou! :)
    Caroline

    OdpovědětVymazat
  4. Krásne obrázky :) Ja sa veľmi teším na tieto jesenné dni. :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Veľmi vydarené obrázky a celý článok ma tak poriadne navnadil na jeseň :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moje záležitost <3 Miluju ty podzimní barvy a každý rok si plánuji jak se doma zavrtám do pelechu, budu usrkávat čaj a koukat na zamilovaný filmy :D představa je tak dokonalá, že realita dopadne většinou úplně jinak a už to není to, co jsem si vysnila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já si to vždycky dodržím, když je vhodný den :)

      Vymazat
  7. Já nějak ty roční období moc nevnímám. Když je člověk v přírodě, tak je hezké všechno. I fujavice a dvoumetrové závěje, ale i pařáky v létě, medvědí česnek na jaře nebo právě padání listí na podzim. Každé roční období má své kouzlo. To je na evropě to hezké narozdíl od zemí kde zimu a sníh vůbec neznají.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, to si myslím taky, už jsem to několikrát psala, ale nechci to dávat do každého článku podobného typu :)

      Vymazat

Moc Vám děkuji za komentáře :) ♥