neděle 23. října 2016

Challenge - 1 týden

Ahojky

Je tu první týden mojí výzvy a já musím říct, že zatím super :)
Vodu jsem si každý den přelila do 0,5l lahvičky a nosila jí všude sebou a po celý týden jsem vypila víc jak 1l tekutin - 1l vždy z čisté vody + nějaké ty čaje, smoothička a další tekutiny, většinou jsem vypila denně cca 2l (i s těmi ostatními tekutinami). 
Jsem na sebe hrdá, že mi to tak jde ;) Jediné co mi "překáží" je, že jak nejsem tak moc zvyklá tolik pít, chodím strašně často na záchod :D 
Doufám, že mi další týden půjde také tak dobře a celkově doufám že si za ty 4 týdny zvyknu a stane se to pro mne automatické.
Po těch 4 týdnech si dám novou challenge na 1,5l vody a uvodím jak to budu zvládat - držte palce :) 

To je pro zatím vše, mějte se krásně ♥

8 komentářů:

  1. Tiež som minulý rok začínala s touto výzvou, pretože som do seba nedokázala denne dostať viac ako jeden liter tekutín :) Na tú potrebu si časom zvykneš :) Veľa šťastia s výzvou :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super výzva, ja si do školy vždy beriem 2l flašku a stále sa nútim piť, doma si zase robím čaj alebo mám flašku vždy pri sebe:) Každopádne, držím palce, nech výzvu zvládneš!:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, já nevím proč, ale musím mít malou flašku, asi psychika = malá flaška, mám pocit že tolik nepiju než když bych před sebe postavila velkou flašku :)

      Vymazat
  3. Čaje jsou super na kombinování s vodou :) jen káva se do pitného režimu nepočítá (jen říkám, asi už to víš), protože ta spíše dehydratuje.
    www.linheart.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Super! Budu držet palce ať výzva vydrží :)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za komentáře :) ♥