úterý 22. listopadu 2016

Výletování :)

Ahojky :) 

Ty jo, to jsem se zase zpozdila, no nic 😃 16. října jsem s přítelem jeli na výlet za Georgem do terária - George už jste mohli vidět jednom článku z Bucket Listu. Jelikož jsme ale nechtěli jet jenom ta zpátky, řekli jsme si, že si uděláme prostě hezký den - a ten se stal ještě hezčím ;)
V Praze jsme nejdříve zašli do Ikei, jupí a pak do centra Černý Most. Dam jsme si dali oběd, já svůj oblíbený salát z UGA, zašla jsem si na dýňové latté - nedali mi podzimní kelímek :( :D a taky jsem viděla Forever 21, konečně, ale nic jsem si nekoupila, byla jsem silná :) Pak jsme jeli do terária, kde byl nejen úžasný Georg, ale i další super zvířátka a tentokrát byla hodně aktivní, hadi se neustále někam plazili, opičky poskakovali atd. No bylo to prostě super

Oběd
:)
Dýňové latté









A jelikož jsme si už při cestě do Prahy všimli odbočky na lomy, nemohli jsme odolat a jeli jsme se tam podívat, cesta teda nebyla nic moc - znáte to, nepočítala jsem s tím že budu chodit v blátě a v lese atd. takže jsem měla obyčejné boty a s teniskami by mi bylo lépe, ale co už :D
Na Malou Ameriku jsme nešli, ale viděli jsme Mexiko a Velkou Ameriku. Velkou Ameriku bych chtěla vidět alespoň ještě jednou, protože jsem nemohla jít blíž - nemyslím dolů, tam se nesmí, ale dalo se jít ještě o trochu níž než jsem byla já, ale cesta nebo spíš necesta byla taková, že jsem si to s tím co jsem měla na nohou netroufla, navíc mi to v mých botách docela klouzalo.
Při cestě domů jsme ještě navíc narazili na Karlštejn, ten jsem tedy vyfotila už jenom potom z dálky, ale bylo to super - kam nás ta navigace zase zavedla :D Takže díky navigaci a tomu, že jsme nejeli po dálnici, byl ten o mnoho krásnější a nabitější více zážitky než jsme si původně mysleli.

Mexiko


Velká Amerika

A Karlštejn

Krásný den :) 

8 komentářů:

  1. Jééé to lvíčátko je rozkošné - kde přesně se dá v Praze najít? :)

    Zápisky z cest a života v Anglii ⇨ Secrets of M

    OdpovědětVymazat
  2. Super fotky, na lomech jako je Mexiko, malá a velká amerika jsem byla v létě a bylo to fakt super!
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Na Černý most chodievam rada, je to príjemné nákupné centrum. Krásne fotky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásne fotky :) Výlety mám rada a fotky z nich sú najlepšími spomienkami! :)
    Caroline

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za komentáře :) ♥