sobota 21. ledna 2017

Můj Filofax ;)

Ahojky :)


Zdravím Vás u dalšího článku, který dnes bude o mém diáři. Já jsem diářový maniak, neustále si něco zapisuji (i blbosti), abych si je pak mohla odškrtnout, ráda si diář zdobím a neustále ho tahám sebou (a to vydá za menší knihu) :D Navíc v něm nosím spoustu "vedlejších" papírků a papírů - zprávy od doktora, co chci zkusit, několik rad od Dalajlámy atd.

Už několik let jsem pokaždé používala denní diář od Albi - ano, mám ho i teď stále ráda, ale na letošek jsem objevila prostě diář, který jsem musela mít - FILOFAX V ROSE GOLD BARVĚ ♥
Dlouho jsem váhala, zda si ho mám pořídit, protože ta cena ... uf, to byla pálka. Šlo ale o limitovanou edici a mě bylo jasné, že se musím rozhodnout rychle, takže někdy okolo října/listopadu jsem objednávala. K diáři jsem si rovnou objednala denní náplň, protože já jinou mít nemůžu nechci, pár listů navíc a takové lepíky :) 
Dorazilo mi něco opravdu nádherného a já se začala těšit až diář začnu používat. 
Já si ráda diář zdobím, takže jsem si udělala například "klíč", seznam narozenin, přečtené knihy, šetřící "kasičku" apod. něco z toho uvidíte na fotkách. Vyznačila jsem si státní svátky, svátky blízkých, narozeniny, důležité dny apod. abych na nic nezapomněla, také mi v diáři chyběli "významné dny" - na ty jsem byla zvyklá z diáře Albi, takže jsem si je prostě přepsala - významnými dny myslím například: Vyhlazení obce Lidice, Den matek apod., což nejsou státní svátky, ale je důležité si na ně vzpomenout. 

Před každý měsíc jsem si dala prázdný papír, ten jsem z jedné strany pomalovala názvem měsíce a nějak ozdobila a na druhou stranu jsem si napsala citáty, které mě inspirují a pomáhají mi. Citáty a různá motta mám ale napsané i různě všelijak po diáři, v poznámkách atd. 

No, myslím že je čas na fotky :) Tam to uvidíte nejlépe

A co Vy, také si zdobíte diář? A který je ten Váš na rok 2017? 

Takhle vypadá :)





Lepíky



Příprava na článek :)


Seznam narozenin



Měsíce





A některé citáty, které jsou z druhé strany názvu měsíců :)


Pár stránek




A různě vypsané citáty, motta atd.


9 komentářů:

  1. Thanks for great post! Have a lovely weekend)
    Do you want follow for follow?

    verabelblog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. tak ten je boží!:) moc pěkně sis ho vyzdobila
    Lady Caterpillar

    OdpovědětVymazat
  3. Krásně nadepsané měsíce a ten obal je top :) Já šla tento rok do Dolleru a nemohu si stěžovat, naplnil má očekávání :)

    OdpovědětVymazat
  4. Diár je krásny, no pre mňa malý. Mám radšej trocha väčšie zošity. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já zase ne, aby se mi vlezl i do menší kabelky, tahám ho všude sebou 😉

      Vymazat
  5. Tak to vypadá hooodně vymazleně ! Ty lepíky máš přímo od Filofax? :)

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za komentáře :) ♥