úterý 17. ledna 2017

Recenze řasenky Too Faced + tužky Chanel

Ahojky :)



Už nějakou dobu používám výše zmíněné produkty a tak jsem se rozhodla se s Vámi podělit o svou zkušenost a svůj názor. Začnu řasenkou od Too Faced :)

BETTER THAN SEX - Too Faced

Cena: 690 kč

Tuto řasenku jsem koupila v Sephoře zcela náhodou - už se Vám to stalo, koupit si něco náhodou? Stalo se to tak, že jsem tam šla s kamarádkou a sama jsem nic nechtěla :) (no jasně) No a nějak se stalo, že jedna pracovnice se nabídla, že kamarádku nalíčí, aby věděla jak na to (šly jsme pouze pro tvářenku) a já se tak nudila a procházela se okolo. Pak si kamarádka vzala make-up na doporučení + tu tvářenku, kecaly jsme o tom líčení atd. a já tak koukám, řasenka od Too Faced co jsem chtěla vyzkoušet. NEVÍM PROČ, ale nějak sem si řekla, že je to miniaturka, u kasy jsme se furt bavily. Pak jsem přišla domů, koukám na účet a říkám si "Sakra, to je ale drahá miniaturka" - no samozřejmě že to miniaturka nebyla, ale vzala jsem si rovnou plnou velikost 😃A teď už k samotné recenzi.
Řasenka stojí 690 kč a ... za mě za tu cenu nestojí. Ně že by byla příšerná, špatná nebo tak něco, ale nestojí za tu cenu. Musím si s ní hodně hrát a dávat pozor, když si jí nanáším, je to piplačka. Pokud si s tím vyhrajete, budete trpělivé atd. tak Vám udělá krásné řasy, černé, dlouhé, zahuštěné, ale pokud budete chvátat, budete mít místo krásných řas pár příšerně slepených chomáčků. A upřímně? U řasenky, která stojí necelých sedm stovek, bych čekala, že když budu ráno pospíchat, tak jí vezmu, řasy pročešu a budu moct vyrazit, ne že strávím JEN s řasenkou v koupelně XY minut 😆
Samozřejmě, teď už je to o něco lepší, jelikož s ní pracuji už delší dobu a čas se zkracuje a zvykla jsem si na ní, ale příště už si jí rozhodně nekoupím, má sice krásný obal a není špatná, ale dala bych za ní tak 300 kč, ne skoro 700 kč. Prostě na to, jak se s ní hůř pracuje, je cena moc vysoká a raději si koupím jinou, levnější řasenku, se kterou to bude podobné. 
Na dražší řasenky jsem ale nezanevřela a chystám se na řasenku od Benefitu, snad bude lepší než tato. 
Z celkového hlediska je sice řasenka dobrá, pokud si s ní vyhrajete, ale dle mého nestojí za to si jí kupovat za cenu, za kterou se prodává :) 



Tužka na oči LE CRAYON KHOL - Chanel

500 - 600 kč

A teď to bude jednoduché a krátké. Tuto tužku jsem dostala od přítele k svátku už někdy před 3 nebo 4 lety, vydržela mi opravdu dlouho a na Vánoce v roce 2015 jsem dostala nové balení (to staré ale stále mám, což je neuvěřitelné, je sice mini, ale nosím jí v příruční taštičce s malováním, co mám v kabelce). Je to nejlepší tužka na oči, co jsem kdy měla.
Vydrží celý den, nikam se neztrácí atd. Taky proto mi vydržela tak dlouho, stačí se s ní ráno jednou nalíčit a je to, počáteční investice je tedy větší, ale vydrží šíleně dlouho, takže se vyplatí. Dřív jsem si linku musela obnovovat několikrát denně, to teď už není potřeba. Za mě tedy 100% ANO.


Samozřejmě každému sedí něco jiného, někdo bude řasenku vychvalovat až do nebes a tužku zatracovat. Toto je pouze můj skromný názor.

A co Vy, zkoušeli jste něco z těchto produktů? 
Dejte vědět :)

12 komentářů:

  1. ceruzku by som vyskúšala :) a vieš čo,asi aj maskaru :D
    Pozývam ťa na moju Giveaway na blogu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Pekná recenzia, mne sa občas tiež stane, že niečo kúpim a myslím si, že to má úplne inú cenu ako má a potom prídem na to, že to bol iný výrobok :D. Tá špirála ma fakt krásny obal, ale prplat by sa mi s ňou tiež nechcelo a ceruzka ma naozaj zaujala :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ona je řasenka úžasná, ale prostě cena a jak se s ní pracuje nee, kdyby byla levnější, tak na její výkon neřeknu nic, ale takhle musím :) Tužka je opravdu super a mohu jen doporučit :)

      Vymazat
  3. Tuhle řasenku používám ráda, dělá mi hezké řasy a moc se mi líbí ten obal :)
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Jo uz jsem slysela ze rasenka Better than Sex je hezka mozna tak na fotku na IG ale jinak jako produkt nic moc. super recenze
    LUCY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já slyšela právě dost rozporuplnných recenzí, ale chtěla jsem to testnou sama, přeci jen jen tak si člověk udělá pořádně vlastní obrázek, jen jsem se to chtěla zkusit s tou miniaturkou no 😄 Nepovedlo se

      Vymazat
  5. Já jsem teda taky slyšela na tuto řasenku samé chvály, možná protože Too Faced :D 700 je podle mě docela dost no, navíc když není zas tak super, jak vypadá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já slyšela jak kritiku tak i chválu, ale každému sedne něco jiného a každý má jiná očekávání

      Vymazat
  6. Špirála vyzerá zaujímavo. Skvelý článok :)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za komentáře :) ♥