sobota 10. března 2018

Random ÚNOR

Ahojky :)


Taky vám únor tak utekl? Nevím jestli to bylo tím, že měl pouze 28 dní nebo něčím jiným, ale přijde mi to jako mrknutí oka a už je tu březen. A to mi přijde, že absolutně nic nestíhám ... nevím zda to připisovat tomu, že toho mám moc, nebo že jsem prostě líná :) Ale spíše je to tím, že poslední dny trpím takovými svými náladami, kdy prostě neudělám nic, sedím doma, vím co bych měla dělat, ale neudělám nic, jen dál sedím. Naštěstí je to teď o mnoho lepší než před pár lety, kdy to bylo ještě s dalšími problémy neúnosné. Z toho období jsem doufám už navždy pryč, pomohli mi prášky a rodina. Prášky už dlouhou dobu neberu, rodina mě podporuje stále a já to od té doby zvládám lépe, přesto do toho občas spadnu, naštěstí jen na krátkou chvilku :)
A asi takhle nějak se při tom cítím 


Ale když se pak "vzpamatuji", rychle se vrátím do starých kolejích - například těch čtecích :D a že se mi Žena v okně opravdu líbila, o tom není pochyb. Sice pomalejší rozjezd, ale pak to nabralo obrátky a bylo to super ;)


Do Klatov jsem jela za kamarádkou, zašly jsme k jednorožcovi - ale nenechte se mýlit, žádná tam nebyl a já si dala úžasný cheesecake s bílou čokoládou. Mňam :D


Se sestřičkama jsem první únorový víkend vyrazila do Prahy na skvělý muzikál Muž se železnou maskou. Stihly sme také zajít do ikei a já si odvezla krásnou a jednoduchou lampičku :)




No a pak jsem si musela pustit i film, jinak by to nešlo


Po Ženě v okně jsem se vrhla na třetí případ Eriky Fosterové a už se nemůžu dočkat, až v polovině března vyjde další díl :)


Zase ujíždím na kaších


A domů jsem si pořídila pás :D


V jedné z nejlepších kaváren v Plzni  - Le Frenchie café ♥



Tohle je prostě a jednoduše jedna z nejdůležitějších bytostí, které v životě mám. Vždy jsem si myslela že kočky sou onaké a makové, ona mi názor opravila, stejně jako může být kočka neurotická, může být i pes neurotický a naopak, žádné zvíře se nedá charakterizovat, všichni jsou stejnými originály jako my a já mám to štěstí a mám jednu z těch nejúžasnějších koček na světě ♥ Je jí jedno jak vypadám, co si o mě kdo myslí ... vždy mě vítá u dveří když přijdu, chodí všude za mnou, když pláču tulí se a podporuje mě svou přítomností, když jsem veselá dovádí se mnou ... jak říkám, jedna z nejdůležitějších bytostí


Depo Street Food Market :)







Ty jsem si koupila v depu a jednoznačně vyhrává ta s makadamiovým ořechem


Popcorn a E.A.Poe: Podivný experiment



S Markét jsme zašly do Lokálu pod divadlem a pak se vydaly do samotného divadla na Manon




Valentýn - jen červená to může být :D A pokud nafotit květiny a knihy, co jsem si k Valentýnu pořídila, ale Míně se růže (především ta tráva) děsně líbily :D
K tomu jsem si zašla pro kávu s belgickou tmavou čokoládou a také od dětí jsem dostala Valentýnky :)
No a pak jsme zdlábla večeři i dezert, začala číst jednu z knih a šla spát :D








A ráno jsem se probudila do pořádné kosy :D


Toho jsem prosím pěkně vyrobila já :D


A aby toho rozmazlování nebylo málo, zašla jsem si poprvé na manikúru


Další skvělá kavárna - Regner. A konečně jsme ulovily lístky na studentský ples



To mi ale dalo práci


U ségry na návštěvě




♥♥



Cestou necestou ... navigace nás vedla kamsi do lesa a do lesa a my přitom chtěly na rašeliniště, no co vám budu vykládat. skončilo to "špatně" - cesta čím dál horší, mini místo na otočení se, ale dala jsem to - takže jsem děsnej borec/ka a nakonec jsme i to jedno rašeliniště potkaly :D



Na Krásku a zvíře se koukám stylově s Chipem :D


Jaký byl Váš únor?

5 komentářů:

  1. Únor mi také rychle utekl a s březnem to není o moc lepší, už je 12ctého... Ale stihla jsi teda toho dost! Od dětí je krásné, že ti vyrobily valentýnky :) A ten pás ti závidím, to by mě doma bavilo :) Kašička vypadá luxusně a ten hrníček Chip je ještě lepší! :D Nijaký, přítel se stěhoval, tak jsem mu pomáhala :) Byla jsem u babičky na noc a s mamkou jsme byly na bruslích :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak brusle ti závidím, na ty já jsem se nedostala :D

      Vymazat
  2. Ženu v okně si chci přečíst! :) Někdo cizí v domě a manželé od vedle jsem přečetla za den a půl! :D Hrozně se mi to líbilo :) Ten hrníček z krásky a zvíře je krásný! :D Taky jsem na něj v primarku koukala :D. Jinak ty měsíce utíkají všechny snad rychle! :)

    Shard of Dreams

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za komentáře :) ♥