neděle 6. října 2024

Glamping

 Ahojky :)


v minulém článku jsem psala, že říjen začnu úžasně a nejen díky tomu, že 1.10. slavím svátek a tak se také stalo, odjeli jsme na tři dny na glamping - do stanu/kupole. Dlouho jsem o tom snila, vždy, když jsem to někde viděla, tak se mi to hrozně líbilo a konečně jsem se i já dočkala :) 
A tak jsme 1.10. vyrazili na tři dny do Brd, do našeho krásného ubytování. Stan byl nádherný, dokonale zařízený, se vším potřebným vybavením na vaření nebo grilování, k dispozici byly také ručníky, osušky, prostěradla do sauny, pantofle, ale i holinky a pláštěnky, společenské hry a dřevo, za nic se nepřiplácelo, k dispozici byla i káva, mléko, čaj, jedna lahev vína a jedna snídaně pro dvě osoby. Zbytek jídla jsme si přivezli. 
Jeli jsme samozřejmě i s Celestýnkou, ještě nejsem připravená nechat jí někde celý den bez nás, natož přes noc nebo dokonce víc nocí. Pro ní nám zdarma nám připravili postýlku a povlečení :) Boží bylo soukromé wellness na terase - bazének s horkou vodou a sauna, a gril také nebyl k zahození. 


Jmenuje se to tady Colony Glamping a my bydleli se stanu Mezi potoky.
První den bylo krásně, sprchlo krátce před naším příjezdem, ale po zbytek dne už bylo pěkně, takže jsme se ubytovali, vše si prošli a večer jsme si opékali buřty. Jelikož to byl den mého svátku, tak jsme si večer otevřeli víno, zalezli jsme si do bazénu - ten byl neuvěřitelný, nejradši bych tam trávila hodiny a hodiny, já si potom dala ještě večerní saunu :)