pondělí 18. listopadu 2013

Sweater Weather TAG

Ahojky :)
Tak jsem tu s dalším tagem, na tenhle jsem narazila na jednom skvělém blogu a konkrétně tady. Na první pohled mě zaujal název a druhý celý tag, je totiž krásně podzimní a já podzim zbožňuju. Zrovna teď je u vás venku přímo podzimní počasí - mlha, všude listí, chladněji ... no však to znáte, doufám že se Martin na bílém koni někde zdrží alespoň do posledního listopadové týdne, pokud ne do prvního adventu (ale pak by měl už rychle přijet). A teď už přejdu k samotnému tagu :)

1. Oblíbená svíčka?

Není to samotná svíčka, ale svícen - přesněji solný svícen. V něm mám malou čajovou svíčku s vůní vanilky, ale nejvíc se mi líbí právě ten svícen, jak skrz něj prochází světlo a dělá krásné barvy, hodně mě to uklidňuje a dodává pocit pohody :)



2. Káva, čaj nebo horká čokoláda?

Nejradši mám latte, na podzim s karamelovou příchutí (v zimě vede zase perníková příchuť :D) a horkou čokoládu, například s kousky lískových oříšků. Čaj mám ale taky ráda, zbožňuji čaje Pickwick, například borůvka se smetanou a podobně, ale jednoznačně jsem nejvíc kávová, kafe můžu pít několikrát denně, je to moje závislost ♥

3. Nejkrásnější vzpomínka na podzim?

Těch je víc a jsou především z dětství - pouštění draků, jedna z mých nejoblíbenějších činností, a vytváření zvířátek z kaštanů a žaludů. Také si vzpomínám na to že jsme sbíraly listí a pak ho barvily a obtiskovali na papír, tyhle "tvůrčí" práce mě vždycky bavili a baví dodnes, takže to občas dělám ještě teď

4. Který trend preferuješ, tmavé rty nebo výrazné oční linky?

Určitě výrazné oční linky, bez linek nevylezu z domu :D připadám si pak jak nahá. Rtěnky nepoužívám skoro vůbec, i když si furt kupuji nové, takový paradox, strašně se mi líbí, ale moc je nenosím.

5. Oblíbený parfém na podzim?

U mě je to můj oblíbený Gucci by Gucci, prostě mi nááádherně voní a když k tomu přidám i to samé tělové mléko, můžu se zbláznit blahem



6. Oblíbené jídlo na Díkuvzdání?

I když se u nás Díkuvzdání neslaví, jídlo bych si určitě vybrala, třeba pudink a nebo Pumpkin Pie :P

7. Jaký je podzim tam, kde žiješ?

Nádherný, podzim jaký tady máme mám strašně ráda, především to barevné listí, které tak krásně křupe když je uschlé a člověk se po něm prochází, kaštany, mlhu ... prostě vše co k podzimu patří :)



8. Nejoblíbenější svetr?

Bílý z H&Mka, který jsem dostala k svátku, je pohodlný, nekouše a je mi v něm krásně teploučko

9. Oblíbený lak na nehty?

Pískové laky Gabriella Salvete


10. Fotbal nebo skákání do hromady listí?

Samozřejmě skákání do hromady listí, na sport (fotbal, volejbal ...) nejsem nijak nadaná a ani toho nijak nelituji :D

11. Skinny jeans nebo legíny?

Za mě určitě skinny jeans, legíny nenosím vůbec nebo zcela výjimečně v létě, ale skinny nosím dost často a mám je opravdu ráda :)

12. Combat boots nebo Uggs?

Combat boots se mi vůbec nelíbí, takže určitě "Uggs", přesněji válenky, od Ugg nemám žádné, tak vysoko jsem se ještě nevypracovala

13. Zaslouží si příchuť Pumpkin Spice ve Starbucks všechnu tu propagaci a chválu?

Bohužel netuším, ale toužím po tom ho ochutnat

14. Oblíbená podzimní TV show?

Pretty little liars - bohužel mi dali jen jeden díl :/, takže to zbylo na zkoukávání starých dílů Mužů na stromech a nového seriálu  Ravenswood, který je tedy pěkně strašidelný :)


15. Píseň, která ti nejvíc navodí podzimní náladu?

Pro mě je to Fresh pair of eyes od Brooke Waggoner, je to písnička, která zazněla v PLL (Pretty little liars) v první sérii ve druhém díle, kdy Aria vyšla z obchodu a venku strašně pršelo, okolo jel Ezra a pak jí zastavil. A jelikož mám tuhle písničku spojenou s touhle scénou a déšť zase s podzimem, tak se to krásně propojilo :)

6 komentářů:

  1. s laky Stars musím souhlasit :) A to Pumpkin Spice Latte za to stojí! :D Po dlouhé době jsem si zašla do Starbucks a bylo opravdu super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás ho bohužel nemáme a do Prahy se moc nedostanu, tak ho asi neochutnám :/

      Vymazat
  2. Super tag, ta fotka podzimu se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za komentáře :) ♥