pondělí 16. prosince 2013

Moje zima ♥

Myslím, že už všichni pochopili, že miluju zimu ♥ a všechno co k ní patří - sníh, stavění huhuláka, Iglů, koulování, bruslení, sáňkování, Mikuláše, Vánoce - k němuž se zase váží další věci, jako dárky, společná vánoční večeře, cukrový (pečení i jedení :D), tradice, stromeček atd., Silvestr, večery pod dekou s knížkou ... taky se strašně těším na svoje narozeniny, které se kvapem blíží :)


Zima ♥
 Tohle jsou moji zimní favorité. Měsíčková mast je na mojí suchou pokožku jako dělaná, dávám si jí především na noc, na velmi suchá místa, což je u mě nos, tváře, lokty, kolena s kotníky.



Nezbytnou pomůckou je balzám, můj nejoblíbenější v zimě je ten s perníkovou příchutí, je totiž krásně Vánoční :) 


Krém na ruce nesmím opomenout, protože ruce v zimě hodně trpí (zvlášť ty moje, protože moc nenosím rukavice). Používám tenhle od essence a nemůžu si stěžovat, vydrží, ochrání a nádherně voní



Oblíbila jsem si rtěnku od Kate, číslo 101. Vánoční nehty si dělám nazelenalým lakem a samolepkami na nehty od essence :)


No a na závěr, v zimě si strašně ráda čtu nebo luštím. Nedávno jsem četla "Ženu v černém" a je to super kniha, takže na ní určitě někdy napíšu svůj názor





8 komentářů:

  1. Jůůů, já si pořád říkám že si musím dojít pro ty Essence ozdoby na nehty a ještě jsem si nenašla čas.. Musí být supeer :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou moc hezké, určitě pro ně skoč :) + se zeleným podkladem jsou opravdu Vánoční, já mam jen tuhle nazalenkavou barvu, ale plánuji si koupit i nějakou pořádnou Vánoční zelenou barvu :)

      Vymazat
  2. Ty ozdoby na nehty jsou hezké, taky jsem je viděla a přemýšlela zda si je koupit :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty nehty pak určitě budou vypadat super, doufám že sem pak hodíš foto =)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za komentáře :) ♥