pondělí 2. prosince 2013

Vánoční wishlist

Tak, včera tu byl první advent a Vánoce se rychle blíží, proto jsem si vytvořila Vánoční seznam přání. Jelikož je toho hodně, rozdělila jsem seznam do 3 kategorií - fashion, beauty a home ... ale abyste si nemysleli že jsem tak hamižná, nejedná se pouze o Vánoční wishlist, ale také o narozeninový seznam přání, neboť narozeniny mám 22.12., takže vždycky napíšu jeden seznam přání, a rodiče, sestry, přítel, kamarádi atd. si z toho vyberou co chtějí a něco dostanu k narozkám a něco k Vánocům :D

Celkový "birthday/christmas wishlist":



Fashion:

Svetr/prádlo/větší kabelka/šperk/válenky/nějaké obyč tílko
 v neutrálních tónech (černá, bílá, nude)
Oblečení moc nechci, stačí mi pár kousků, které lze dobře kombinovat, jako je tílko, svetr, k tomu stačí nějaký hezký šperk a myslím, že z toho se už dá vytvořit hezký outfit. Pořádnou kabelku mám jenom jednu a jelikož v ní tahám občas dost těžké věci, potřebuji alespoň ještě jednu, abych je mohla měnit. Válenky jsou pro mě v zimě nutností, je v nich krásné teplíčko a jsou pohodlné.

 Beauty:

Stíny Chanel/make-up Revlon/rtěnka Chanel/parfém/řasenka Dior/kosmetické štětce
 Po něčem dalším od Chanelu hrozně prahnu, je to moje nej značka, prostě srdcová záležitost ♥ Dál jsou pro mě hodně důležité kosmetické štětce, řasenku, make-up až tak nechci, no a parfém udělá radost vždycky :)

Home:

DVD/knížka/plyšák/mobil/hrneček/dekorační polštáře/deka/desková hra/
samolepka na zeď/svíčka/plakát či obraz
Jelikož jsem filmový i knižní maniak, potřebuji nějaké nové filmy a knížky, protože mi hodně rychle "docházejí". Dekorační polštářky, deky mám strašně ráda, obraz už mám, takže by se dal i ze seznamu vyškrtnout, svíčky si strašně ráda zapaluji, především při podzimních a zimních večerech. Strašně ráda hraju deskové hry, takže nějaká další by nebyla marná. Hrnečků není nikdo dost no a mobil, ten můj starý už se rozpadl, takže nějaký jiný opravdu potřebuji, bude to buď Sony Xperia L a nebo Samsung Galaxy S III mini.

Co si přejete vy?

6 komentářů:

  1. Jů, tak to je super wishlist. :) Já jsem nedávno dostala od našich zaplacenou operaci očí a tak už mi vůůůbec nic nechybí a ani mě nenapadá co bych si mohla přát :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, tak to se máš :) Mě taky nějak nic nechybí, ale furt přibývají věci co chci :D

      Vymazat
  2. úúúúžasné wishlisty :) líbil by se mi jeden obal na mobil .. vypadá jako lak od chanelu, ale nevíc se těším na klidné vánoční svátky :)

    http://nicolexs.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, jj ten kryt jsem na netu viděla, je to hezky vtipné :D

      Vymazat
  3. Úžasný wishist, jé ty máš narozky dva dny před Vánocma, to je hezký :)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za komentáře :) ♥