pondělí 20. ledna 2014

Shrnutí posledních pár dní :)

Ahojky drazí :)

   nejprve se musím pochlubit - 13.1. jsem udělala svou poslední zkoušku, takže teď už mě čekají "jen" státnice v červnu, ale zatím si to užívám, protože mám vlastně až do června prázdniny (závidíte? :D - vtip)
   17.1. jsem byla na maturáku, kamarádka s jejím přítelem dostali čtyři lístky, tak nás pozvali abychom šli s nimi, bylo to opravdu super, užili jsme si to, jen jsem chvílemi myslela že mi odumřou nohy - celý večer na podpatcích není pro mou osobu to pravé ořechové :D
   Dále teď organizuji pyžamovou párty, kterou budu pořádat 1.2., už se na ní móóóc těším, ještě nikdy jsem jí neabsolvovala, takže jsem opravdu zvědavá - navíc se chceme s kamarádkami podívat navzájem na svoje maturáky a trochu si zavzpomínat :) máme naplánované že si zahrajeme kufr a další hry, podíváme se na filmy, pokecáme ... no prostě holčičí párty, ale v pyžamu. Dělali jste taky někdy pyžamovou párty?
   Dneska jsem absolvovala svůj první osobní pohovor, tak jsme zvědavá jak to dopadne :) Držte palce

Moje pyžámko na párty ♥
Kalhoty :) 
Tričko 


8 komentářů:

  1. Jééé, pyžamovou párty jsem přímo nikdy neměla, ale často jsem se vlastně v pyžamu takhle s kamarádkami bavila - když jsme byly na školních výletech, výletech se sborem nebo později s rockovým sborem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je fajn, já taky, ale teď bych chtěla přímo "pyžamovou párty" tak uvidíme :D

      Vymazat
  2. ja som uplny pyzamovy maniak :) mas krasne pyzamo!

    Posledny tyzden Nobilis Tilia giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/novorocna-nobilis-tilia-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem pyžama párty taky ještě neměla, ale už se na to s holkama chystáme :)

    http://nicolexs.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za komentáře :) ♥