úterý 11. března 2014

Random :)

Já ho prostě miluju a čim vím jsem v práci, tím víc jsem na něm závislá a úplně nejvíc miluju red guavu ♥ prostě jsem si jí opravdu zamilovala a Vám doporučují jí vyzkoušet. Já jí zatím měla s bílou broskví, mangem, kumquatem, vanilkou a mandlí a pokaždé to byla úžasná kombinace :)


Přítel měl narozeniny, tak jsem se rozhodla "upekat" mu dort, ovšem naše trouba zrovna dvakrát dobře nepeče (spíš jenom nepeče :D), takže jsem se rozhodla pro alternativu - nepečený dort, který příteli moc chutná. Normálně všechno smíchám dohromady a moc se s tím nepachťám, ale tentokrát jsem si dala záležet - připravila jsem si jak bílou, tak pařížskou smetanu, piškoty jsem namáčela do kafe a všechno pěkně vyskládala (krém/piškoty/ovoce/krém z pařížský/piškoty/ovoce ...), nakonec jsem ho posypala kakaem a když kakao udělalo takový ten hezký povrch napsala jsem na něj 21 (přítelův věk) a ráno dala svíčku :) Jako dárek ode mě dostal hru Hobit



No a dál? Dělala jsem hrneček, s přítelem jsem byla na véče, jelikož měl voucher na 50cm pizzu, já ovšem pizzu nějak nejím, takže si jí musel spapinkat sám (a že mu to dalo práce :D) a já si dala skvělé bologneské špagety s parmezánem. Taky jsem si byla koupit džíny a při tom jsem si pořídila i řetízek :)


Co je nového u Vás?

15 komentářů:

  1. Jů, bubble tea jsem měla kvůli ceně a špatné dostupnosti jen jednou :D Je to pro mě něco spíše svátečního, ale naprosto dokonalého :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To pro mě bylo taky, protože stánek byl v Olympii kam jsem se často nedostala, ale teď co jsem u toho furt se ze mě stal strašný závislák :D

      Vymazat
  2. Hmmm tak to ochutnám ! :) Po tomhle článku se mi sbíhají sliny :D

    OdpovědětVymazat
  3. Great post! Sounds delicious!!! Lovely blog here. Would you like to follow each other on GFC? Please let me know on my blog so I can follow back. Thank you.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělé fotečky, dortík vypadá dobře, taky ráda občas dělám tyto nepečené :) A bubble tea jsem jednu dobu hrozně milovala, ale vadí mi, jak moc má cukru :(

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, cukr mi někde taky vadí, tak si vybírám příchutě které se nedoslazují a nebo si je neosladím (př. právě red guava, která je sladká + má cukr, tak si tam cukr nedávám ☺)

      Vymazat
    2. tak to je super, to jsem ani nevěděla :))

      Vymazat
  5. Super článok :) chceš sa navzájom sledovať ? http://zivotpubertiacok.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem měla bubble tea teď nedávno poprvé, a docela mi to i chutnalo. V létě to bude fajn osvěžení. Už ani nevím, co jsem měla za příchuť, možná jahoda mango, nebo broskev... :)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za komentáře :) ♥