úterý 13. ledna 2015

Knižní výzva II.

Zrovna včera večer/dneska ráno jsem přečetla druhou knihu a to Manželovo tajemství od Liane Moriarty. Kniha se mi moc líbila, byla o osudech 3 žen, které se následně vzájemně prolínali a dokonce i zajímavě protkali. Systém psaní - kus od jedné, kus od druhé ... se mi moc líbil, protože mě stále udržoval v pamětí co bude dál, co se stane s tou další ženou a jak to bude pokračovat. Od knihy jsem se tak nemohla skoro vůbec odtrhnout :) 


1. Sladký život - Katie Price, 250 str.
2. Manželovo tajemství - Liane Moriarty, 389 str.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.

10 komentářů:

  1. Pokud máš už dvě knihy, a to je teprv 13., tak jsi na dobré cestě, ti řeknu. :-D Já bych byla v sedmém nebi, kdybych dala dvě knihy do tří měsíců, ale nejsem schopná udělat si čas ani na sebe, natož na čtení, i když to je jen o rozhodnutí. .-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já čtu docela rychle, což je moje výhoda, obě knížky mi trvali okolo 2-3 dnů a to nečtu celý den :) musím číst ještě knihy do školy a učit se, ale jsem ráda že to zatím je všechno mi skloubit :)

      Vymazat
  2. Já si dala výzvu přečíst 2-3 knihy za měsíc a doteď se mi dařilo.. teď jsem si půjčila takové knihy, že jsem se nějak sekla :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si většinou dost vybírám co budu číst a když už se rozhodnu tak to přečtu, i když se mi to nelíbí (což u mě bylo 50 odstínů šedi například) protože to beru jako svoje zklamání, ani nevím proč, ale určitě není nic složitého vybrat si holt jiné a nebo se třeba začnou časem líbit ;) Držím palce aby se dál dařilo

      Vymazat
  3. :) Veľa šťastia teda , aby sa ti podarilo prečítať všetky !:)

    OdpovědětVymazat
  4. Tyjo, taky bych mohla něco takového zavést. Určitě si také udělam nějaký takovýhle seznam!:-)
    Hodně štěstí.
    www.passengersmaniac.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Přeju hodně štěstí v tom abys knižní výzvu splnila!:) Taky ráda čtu, ale většinou si na to vyhradím jen chvilku, takže pak ty knížky čtu celkem dlouho.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, já čtu přes den a nejčastěji večer ve vaně :D

      Vymazat

Moc Vám děkuji za komentáře :) ♥