sobota 16. května 2015

NUDE paletka - Maybelline

Ahojky!☺
musím říct, že jsem do nedávna ani nevěděla, že k nám tahle paletka razí a dozvěděla jsem se to až z letáku od DMka co mi chodí na mail :D o to větší zase bylo překvapení :) Já mám strašně ráda nude paletky a celkově líčení - tedy většinou, někdy je prostě nálada na něco barevného, ale nude u mě hodně vede a tak jsem se zamilovala, přesto jsem dlouho váhala než jsem si jí pořídila. Bála jsem se výdrže, pigmentace a tak dále, spousta z Vás to určitě zná :) Nakonec jsem ale vyrazila do obchodu s tím, že buď tam bude a já si jí vezmu a nebo nebude a tím se to vyřeší samo. Je asi jasné jak to dopadlo, neboť jí mám už pár dní doma a ... jsem nadšená :)
Na drogerkovou paletku je prostě úžasná, pigmentace je super - já tedy vždy používám bázi, takže nevím jak bez ní a vydrží mi skoro celý den, i když jde tedy také o odstín a jaké je počasí, protože asi předevčírem jsem šla na procházku (dlouhou), bylo strašné vedro a stíny v ohybu se mi trochu slily, to se mi ale stává skoro u všech paletek, vyjma Naked, která mi vždy vydrží ať dělám co dělám :D Také mi ani nijak moc nepráší, takže také docela v pohodě a má za to u mě plus. Zaplatila jsem za ní 279 korun, cena se mi zdála přiměřená, zaplatila jsem už za paletky o hodně více, ale i méně, takže s cenou i celkově jsem spokojená. Strašně bych si přála, aby k nám dorazili i další paletky od Maybelline, protože něco takového prostě v běžné drogerce chybí a já osobně radši nakupuji v kamenném obchodě než přes net, zvlášť pokud jde o něco, co mi má přijít na tvář - chci vidět jak odstíny, balení atd. vypadají naživo, mám to radši, takže se modlím, aby sem toho brzy dorazilo víc :)

Paletka má klasický černý obal, jak já říkám, s "kákátkem", vzadu jsou také nějaké návody jak se líčit - ze dvou, tří a čtyř odstínů, pár z nich jsem vyzkoušela a líbilo se mi to, ale líčím se i podle sebe, jak se mi zrovna chce :)



Tady je ukázka, jak stíny vypadají, udělala jsem fotku na sluníčku i ve stínu, pro lepší představu :)




Viděli jste? Máte? Jak se Vám líbí?

12 komentářů:

  1. Týjo, jsou krásně pigmentované :) A tyto odstíny mám taky ráda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mě pigmentace překvapila, bále jsem se že nebude nic moc, ale super :)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Za mě doporučuji, každému tedy vyhovují různé věci, ale já jí můžu jen chválit ;)

      Vymazat
  3. Vypadá to fakt super ! pigmentace skvela :O

    OdpovědětVymazat
  4. Krásne farby! Ja mám ešte o trochu radšej také žiarivejšie modré odtiene, ale tie s trblietkami sú super :)
    GlitterCircus

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano jsou :) Tak ty by se myslím dali najít ve sleek nebo v revolution paletkách, tak mají hezké odstíny modré :)

      Vymazat
  5. Krásné barvičky :))
    Já mám taky nejraději tyto odstíny než nějaké barevné. :)

    Blond LADY

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za komentáře :) ♥