středa 22. února 2017

Oblíbené blogerky II.

Ahojky :)


Kdysi dávno jsem psala o svých dvou oblíbených blogerkách a dnes jsem se rozhodla v tom pokračovat :) Upřímně musím říct, že zase tolik oblíbených blogerek nebo youtuberek nemám, nelíbí se mi je tak něco :D nebo takhle, ráda si čtu různé články, ale je málo blogů (youtube kanálů) kam bych se pravidelně vracela, četla, skoro, všechny články a tak dále. No ... ale pár takových je a já bych Vám dnes ráda představila další dva blogy, které navštěvuji hodně ráda a celkem pravidelně ;)

První je blog Verči - stylishcoffee. Její blog jsem objevila nedávno, ale hodně jsem si ho zamilovala. Píše moc pěkně, má zajímavé články a hodně se poznávám v jejích názorech a postojích. Navíc má hodně různorodé články a to mě opravdu baví. Proto se tak ráda vracím na její blog a určitě koukněte :)

foto ze: stylishcoffe.cz

Druhým je blog o jídle - jojo, jídlo, to je moje. Mňam, mňam. A jde o blog Ivky - a Mindy :D z catandcook. Její recepty jsou super, chutné a dobře popsané. Jen když její blog projíždím sbíhají se mi sliny na všechny ty dobroty. Hodně receptů od ní jsem už vyzkoušela a musím říct že to je topka. Nějaký recept určitě vyzkoušejte, protože jsou božské ♥ A pokud byste chtěli něco sladkého na svou párty, svatbu atd. tak si u ní můžete objednat sladké bary :) 

foto z: catandcook.cz

7 komentářů:

Moc Vám děkuji za komentáře :) ♥