čtvrtek 2. února 2017

Válenky UGG

Ahojky :) 


V prosinci jsem si splnila svůj velký sen - koupila jsem si válenky UGG ♥ Válenky jsem chtěla především proto, aby mi bylo v zimě krásně teploučko na nohy, o to, že pro někoho vypadají třebas příšerně mi nijak nešlo - to člověk přežije, hlavně když je teplo. No a že se mi to nakonec tuhle zimu vyplatilo, nemusím snad ani mluvit :D I u nás v Plzni napadlo dost sněhu a o tom, kolik ho bylo doma u rodičů, ani nemluvím. 
Z válenek jsem naprosto nadšená, nejsou to žádné měkotiny, ale jde o pořádnou botu a ten vnitřek, hmm to je jedna báseň. V botičkách většinou nenosím ponožky, ale noha se v nich nepotí a přesto je v nich neustále teplo - a to já schválně chodím do závějí, abych se v tom sněhu hezky prošla (miluju sníh ⛄) Já je mohu jen doporučit, je v nich teplíčko a člověk má pocit že chodí v obláčku. 

Válenky UGG jsem chtěla z jednoho prostého důvodu - kvalita. Nechtěla jsem si kupovat boty, které budu mít jednu sezónu (pokud vůbec) a budu je moct vyhodit a pak kupovat zase další a další atd. Myslím si, že to nakonec stojí daleko víc než koupit si jednu dražší kvalitnější věc, která dlouho vydrží. Rozhodovala jsem se tedy mezi UGG a EMU, no ale vidíte kdo vyhrál :D
Co nesnáším jsou sešmajdané válenky, které můžeme vidět zimu co zimu, to dle mého vypadá strašně, proto když už válenky, tak kvalitní. 

Ano, válenky jsou hodně diskutovaným kouskem šatníku, někdo je miluje, jiný nenávidí. Důležité ale podle mě je, řídit se pouze tím co chci já a nekoukat na to, zda se to někomu náááhodou nelíbí - vždyť ten komu se to nelíbí, to nosit nemusí a hanit někoho jen proto, že on to nosí mi přijde spíš hloupé než cokoliv jiného. Každý má přeci jiný vkus a to je důležité :)
Osobně se mi líbí - že by moje ruské kořeny :D??

Co Vy, nosíte válenky nebo ne?




14 komentářů:

  1. ja tieto topánky nenosím, ale po pravde, niekedy by sa mi veľmi zišli :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já dřív nosila sněhule nebo kozačky, ale na letošní zimu sem neměla nic, tak jsem si řekla že do toho konečně půjdu, jinak jsem je také vůbec nenosila 🙂

      Vymazat
  2. Válenky tedy nejsou moc můj šálek čaje - ale tyhle vypadají o mnohem lépe, než ty co potkávám normálně :) Já tedy mám svoje "sněhulky". Už je mam asi 4 nebo 5 rokem - sice nejsou úplně elegantní, ale účel dokonalého tepla plní ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ono to co se vyskytuke na ulici většinou vypadá dost hrozně 😄 Tak elegantní neelegantní, hlavně že je teplo 😉

      Vymazat
  3. Mně se teda válenky nelíbí, právě proto, že to, co člověk potkává na ulici, jsou právě levné sešmajdané hrůznosti. Ale teplov nich asi je a pohodlně taky, tojo. A taky se dost bojím, co by s nimi provedla posypová sůl, už jsem takhle přišla o nejedny boty, takže na zímu v Praze pro mě jen kvalitní kožené kozačky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jako vše v zimě - čistit čistit, já kožené kozačky nikdy neměla, vždy jiný materiál, kupovala jsem kvalitní věci na údržbu a botky se mi nikdy žádné (díky soli apod.) nezničily 😉

      Vymazat
  4. UGG jsou super, ale tady za český ceny je to šílená palba....ale je fakt, že jsou (jak píšeš) kvallitní :).

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo pálka to byla 😄 ale jak říkám, radši si jednou připlatím, než kupovat neustále nové 🙂 Jako mladší sem měla ráda hromadu bot a kvalita mi byla jedno, teď si radši koupím kvalitní věc která vydrží

      Vymazat
  5. Mala som takéto válenky asi pred 6 rokmi a boli super. Teraz by som si tiež asi kúpila už len origoš, možno niekedy :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jsou krásné, jako papučky, na tuhle zimu přijdou určitě vhod :-)
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsou a dokonce tak v nich i je, jako v bačkůrkách 🙂

      Vymazat
  7. pekne su, musia byt ovela teplejsie ako tie moje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou hodně teplé, jak říkám, zima mi v nich ještě nebyla a to se tím sněhem pořád brouzdám :)

      Vymazat

Moc Vám děkuji za komentáře :) ♥