čtvrtek 23. března 2017

UD - Naked Ultimate Basics & NARS

Zdravím Vás 💄


Někdy na konci ledna jsem si pořídila paletku od Urban Decay a duo od Narsu a ráda bych se s Vámi podělila o své zkušenosti a těmito dvěma produkty :)

PALETKA NAKED ULTIMATE BASICS

Je naprosto BOŽÍ. Ano, UD umí opravdu skvělé stíny a tahle paletka to jen a jen potvrdila. Jednoduše je úžasná, geniální a pro mou osobu už také nepostradatelná. A navíc ten obal ... je to jeden z nejkrásnějších obalů jaký jsem kdy viděla, stylový, úžasný, dokonalý 💖 Samozřejmě že obal není na paletce stínů to nejdůležitější, ale nádherně to celé podtrhuje :) 
Paletku jsem kupovala v obchodu Sephora (stejně jako Nars). 


V paletce najdete 12 matných stínů - od "naked" barev až po ty zajímavější. To je na ní právě úžasné - člověk s ní vykouzlí přirozené líčení, ale může vykouzlit i večerní líčení nebo taky hodně zajímavé líčení.
Stíny jsou úžasné, krásně se blendí, skvěle se s nimi pracuje, jsou příjemné a nepráší. Mají dokonalou konzistenci pro to, abyste s nimi vykouzlili super úžasné líčení. Já si zamilovala úplně všechny odstíny a také všechny používám, ale do první šestky bych zařadila tyto: Nudie, Commando, Instinct, Lethal, Extra Bitter a Lockout. V první šestce jsou především proto, že to jsou zajímavé barvy (většina), které ani třeba v jiné paletce nemám a pracuji s nimi nejčastěji. Například jsem si nemyslela že bych využila odstíny fialové a hle, dnes je mám na sobě. Také jsem si myslela že nebudu moc využívat Extra Bitter (které já říkám cihlička) a našla jsem s ní krásný tutoriál a ráda se s ní líčím :) Stíny mi vydrží celý den a neslévají se. Předností této paletky je také mega zrcátko a i přiložený dvojštětec je ucházející :)

Ano, je to paletka od UD a proto také stojí hodně peněz, ale já už se přesvědčila že za ty peníze stojí. V lednu 2016 jsem zveřejňovala recenzi na Naked 3 - kterou jsem si kupovala na konci roku 2015 (přesněji v listopadu 2015) a víte co? S tou pletkou jsem se od té doby co jsem jí měla líčila skoro denně, a maliličkatou dírku mám pouze v jednom stínu, který používám opravdu 6x v týdnu - jde o stín Dust, používám ho totiž do vnitřního koutku. Prostě ať se líčím jakýmikoliv stíny, Dust do vnitřního koutku prostě patří :D Jinak v paletce žádné prohlubně nemám - ono totiž když jsou ty stíny dobré, člověk jich tolik nevypotřebuje a ony vydrží déle :) Proto jsem se také rozhodla pořídit si další UD paletku, vím už totiž, jak úžasné ty stíny jsou a že mi padnou.





DUO NARS

Když už jsem šla k pokladně, všimla jsem si tohohle dua od Narsu a rozhodla jsem se, že ho také vyzkouším. Jde o kombo konturovacího pudru a tvářenky ... a já ani v nejmenším nelituji že tenhle produkt jsem dotáhla k pokladně taky. 
Oba produkty jsou dobře pigmentované a moc pěkně se s nimi pracuje. Tvářenka má růžovou barvu a obsahuje drouboučké třpytky - prostě tak akorát aby to vypadlo hezky a ne abyste se leskly jako disko koule. Mě tenhle odstín sedí, dodává mým tvářím nádech zdravý. Konturovací stín je přirozený, dobře se ztrácí a vypadá na tváři dobře. Pokud ho nanesete lehce, vytvoříte přirozený efekt stínu, pokud budete více vrstvit, bude rozdíl větší, jde o to čeho chcete dosáhnout, já mám radši přirozený vzhled pokud jde o konturování a tak mi stačí přejet tímhle pudem, poupravit a můžu jít :) S tvářenkou tvoří krásné duo. 






Máte některý z těchto produktů?

12 komentářů:

  1. tak túto dvojicu ti v dobrom závidím :) paletka je nádherná! a Nars by som brala iba lícenku :) taká nejaká mi v kozmetike chýba :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi taková barvička chyběla :) je opravdu moc povedená

      Vymazat
  2. Naked Vypadá nádherně, ostatně jako všechny paletky od UD. :)

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  3. Instinct, Lethal, Extra Bitter jsou naprosto nádherné. ♥ Paletka se mi líbí, ale jelikož vlastním téměř identické stíny(jen s menší kvalitou), paletku bych si asi nekoupila.
    Jelikož nepoužívám ani tvářenku, ani se nekonturuju, duo od Narsu by mi bylo k ničemu.
    Blog na zabití

    OdpovědětVymazat
  4. Závidím ,-) Ta Naked paletka je krásná! Brala bych ji hned :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  5. waaau ja som na tú naked paletku pozerala a už už som si ju kúpila.. ale naživo ma trošicku odradila tým, že vsade na nete som ju videla v "svetlejsom a výraznejšom" prevedení.. možno kontrast, možno fotky... a nazivo mi prisla taká nejaká tmavšia.. tak som sa rozmyslela aj ked vždy na nu myslím :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak mě ty světlé odstíny které tam jsou vyhovují a stačí (+ beru z jiných paletek) a ty tmavé se mi právě strašně líbí :)

      Vymazat
  6. Bože! Proč mi to děláš!? :D Brečím! ♥ :D Ty stíny, to duo... Všechno je nádherné! ♥
    UD stíny prostě umí a NARS duo je úžasný! ♥♥♥
    Krásný článek! :) ♥
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za komentáře :) ♥