pátek 22. září 2017

Hello Autumn 🍁

Ahój 🍁



Zas je tu - podzim ♥🍂 Už jsem se nemohla dočkat, ale dočkala jsem se. Snad jen tak ze zvyku připomenu, že miluju všechny roční období a na každé se těším - každé období má své klady a zápory, ano, některá období mám raději, ale to nemění nic na tom, že nemohu říct že bych třeba neměla ráda léto. 
Podzim mám ale ráda hodně, jako opravdu hodně hodně moc. Miluju déšť, mlhy, barevné listy, tu atmosféru - no prostě všechno :)

Minulý rok jsem dávala nějaké typy (tady) a i dnes bych sem ráda něco hodila, plus tu mám jednu výzvu ;) Těšíte se? 


Na podzimu miluji hodně opravdu hodně věcí - miluju barevné a křupavé listy na zemi, miluju Halloween, miluju i déšť a mlhy - ať jsem venku, nebo zachumlamá doma pod dekou, piju teplý čaj a čtu si knížku, miluju dýňové latté, miluju teplé svetry, šály a posezení u ohně nebo alespoň u svíčky ... prostě ♥♥

Tady je pár obrázků - snad Vás taky nalákají, protože já se jich nemůžu nabažit a na pinterestu už mám slušnou sbírku :D










A TEĎ TO HLAVNÍ

Ano, to, proč tenhle článek vlastně píšu :) Našla jsem výzvu a rozhodla jsem si jí vzít k srdci a splnit jí :) Bude probíhat od 23. září do 30. listopadu a jde o to, že každý den vyfotím tématicky to, co je v zadání. Poslední je tedy wish list, tak ten Vám sem jen postnu - nevím ještě zda to pojmu jako splněný wish list nebo budoucí, to se teprve uvidí. 
Je to opravdu výzva a já plánuji i jiné články a myslím, že kdybych to každý den dávala sem, byl by blog trochu zahlcený, proto jsem se rozhodla každý den postnout fotku z výzvy na instagram - kde tedy můžete sledovat zda výzvu opravdu pilně plním a vyfotila jsem v ten den to co mělo být - odkaz na můj instagram je v tady na blogu vpravo. 
A po skončení výzvy udělán hromadný článek, kam přidám všechny fotky s výzvy - jak šly postupně za sebou :)
Kdybyste se chtěl někdo připojit, budu ráda. První je tedy škola, ale ne všichni ještě do školy chodí (nebo v ní pracují) takže tam je samozřejmá náhrada za práci a jinak jsem to pročetla a nikde by neměl být žádný problém. 
Na instagramu budu (mimo jiné) používat vždy hashtag "autumnphotochallenge2017"

Těším se na to jak mi to půjde, držte pěsti ať nezapomínám a poctivě plním a já se na Vás budu těšit u dalšího článku :)




9 komentářů:

  1. Taky miluju podzim - čajíčky, káva, šály, svetry atd.. Rozhodně musím zajít do Starbucks na jejich spiced pumpkin latté, protože je to pro mě taková už tradice (jako perníkové na Vánoce) :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám raději léto, či jaro, nemusím moc upršené dny, kazí mi to náladu, plány i fotky na blog:D, ale líbí se mi svetry, dýně, tajemno kolem Halloweenu (i když u nás není moc), svíčky, teplé čaje a tak dále..:) Na svém blogu jsem také psala o Podzimu.:)
    Jinak ta výzva zní skvěle, jestli v ní budeš pokračovat držím palce. Já bych to asi nedodržela :-D nestíhám nic.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Pro mě je určitě nejlepší částí roku jaro a léto, ale podzim je skvělý, když je vážně pěkný a barevný a můžu na něj koukat pěkně z okna z postele s knihou v ruce :) To je pak skvělá atmosféra a tyhle obrázky mi ji už dost navodily. Jinak ta výzva je skvělý nápad, určitě na tvůj instagram kouknu, zajímá mě, jak se s tím popereš :)

    OdpovědětVymazat
  4. Milujem jeseň a zimu, sú pre mňa najkrajšie z celého roka. :)

    Rebelliouslily GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  5. Milujem jeseň a veľmi som s ana ňu tešila patrí medzi moje obľúbené ročné obdobia :) Super článok! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Máš moc krásný a inspirující blog :) Zrovna sedím v prodkrovním pokoji, piju zelený čaj a koukám, jak je venku sychravo - miluju podzim! :)
    Míša z Brights beauty story

    OdpovědětVymazat
  7. Držím palce ve výzvě :) Podzim mám ráda, ale je to po horkém létě vždy trochu šok, tak mi trvá než si zvyknu :D

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  8. Já podzim mám celkem ráda, ale letos se na něj nějak moc netěším :( Jestli celou výzvu dodržíš, tak budeš vážně skvělá, já si nedovedu představit, že bych každý den fotila tématicky nějakou fotku :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za komentáře :) ♥