sobota 30. září 2017

Vyhodnocení výzvy + nová ŘÍJNOVÁ výzva

Ahojky :)


Září je skoro za námi a já tu mám vyhodnocení výzvy - tedy výzvy, kdy jsem se rozhodla na měsíc vyřadit pečivo a sladké pití. A jak jsem si vedla?

Pečivo bylo trošku těžší, jako opravdu nejíst žádné, a také jsem to dala tak na 95%, ano, hřešila jsem :D ale opravdu jen malinko, takže myslím, že docela úspěch. Od zítra pečivo zařazuji zpět do jídelníčku a to následovně - pečivo jít budu, ale omezeně, většinou budu jíst tmavé a celozrnné pečivo, které mě zasytí na delší dobu (například svačiny apod.), ale když jednou za čas přijedu domů a dám si ráno rohlík k snídani, tak si to vyčítat nebudu. Taky třeba teď půjdu v polovině října na burger - no to víte že si nedám jenom to maso a okolo, ale dám si to pěkně celé, ale jednou za čas to nevadí. A kdybyste věděli jak se těším na donuta až budu v Praze :D jojo to jsem celá já. Ale bílé se pokusím opravdu jen občas a s tím tmavým to taky nebudu přehánět. Občas je to těžké vymyslet co si dát když nemůžete žádné pečivo, ale zjistila jsem že se to docela dá - když se chce ;)

Sladké nápoje - to bylo lehčí, až se divím, přesto si nemůžu dát 100%, ve středu mi totiž bylo tak špatně - na zvracení, žaludek, myslela jsem že to se mnou sekne .. zkoušela jsem toho hodně, ale nic nepomohlo a já vím, že cola mi zabírá. Tak jsem si pro 0.75 l flašku zaběhla, pila po douškách a do večera mi bylo celkem fajn. Celkově je to asi sladké svinstvo, ale mně osobně na žaludek opravdu pomáhá, asi jako nic jiného. Nebýt tohle měla bych ale 100% a úplně se divým jak jsem to zvládla, Ke konci už jsem tedy měla den kdy jsem měla chuť, ale nebylo to nic strašného a opravdu jsem na sebe pyšná, dřív totiž nebyl týden kdy bych něco sladkého k pití neměla - džus, ledový čaj, limonáda ... takže vážně koukám :D

To by bylo ke zhodnocení, které není úplně špatné, ne? 

A teď z výzvě nové - tedy výzvě na ŘÍJEN 
Rozhodla jsem se, že v říjnu se vzdám SLANÝCH dobrot - takže žádné oříšky ve wasabi, tyčinky, brambůrky, nachosky, popcorn ... no to jsem zvědavá jak dám kino bez nachosek se sýrovou. Asi budu plakat :D 


Co Vy, dali jste si taky nějakou výzvu?

4 komentáře:

  1. Dala som si výzvu cvičiť, nedopadlo to dobre. :D

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, tak to je skvělý, že si tuto svojí výzvu tak zvládla :)) Držím palce při té další :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Podobnú výzvu som si dala aj ja počas prázdnin :) Jesť len zdravé veci a pravidelne cvičiť :) Zvládla som to a tak ma to bavilo, že v tom pokračujem aj teraz. :)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za komentáře :) ♥