neděle 27. ledna 2019

Plány na rok 2019

Ahojky :)


Letos mi to trošku trvalo, ale konečně mám chvilku klidu, tak jsem si tu sedla, utřídila si myšlenky a vybrala devět věci, které bych ráda zažila v roce 2019. Většinou jich mám víc, ale vzhledem k tomu, že jsem koupila byt a mám spousty starostí (a výdajů 😃) se zařizováním, rozhodla jsem se jen pro pár nejzákladnějších bodů :) 
No a tady tedy jsou ...

1. BYT
Tak to bylo asi jasné, mám v plánu se konečně přestěhovat do vlastního - snad bude byt hotový včas  on se totiž ještě staví :D. Pravděpodobně bych se měla stěhovat v létě a já bych byla moc ráda kdyby to vyšlo - budu mít totiž prázdniny, takže by to byla na stěhování nejlepší doba ♥


2. PRÁCE
Práci mám dobrou a mám jí ráda, takže bych v ní ráda dál pokračovala, svou práci miluju a neměnila bych :) Takže tenhle bod je celkem jasný


3. TETOVÁNÍ
Jsem závislačka a letos bych chtěla na dvě další tetování a pevně doufám, že se mi tohle přání splní :) Zatím jsem vždy na tetování byla v listopadu a i letos bych to chtěla dodržet. Plánuji si jedno na památku mojí babičky a pak bych ráda svoje znamení :)


4.POMÁHAT
Minulý rok jsem začala a pokračuji i letos a jsem moooc ráda. V Plzeňské ZOO jsem si adoptovala chřestýše a letos v tom pokračuji a dokonce uvažuji, že bych si adoptovala ještě jedno zvířátko, nejradši bych vlka, ale ten je trošku dražší, ale kdoví, třeba příští rok? A letos bych zatím přidala něco menšího ♥


5. SEBELÁSKA
V tom se ještě stále zlepšuji, ale opravdu se snažím a docela se v tom i lepším a ráda bych v tom pokračovala i v roce 2019


6. ZDRAVÝ ŽIVOTNÍ STYL
Musím říct, že minulý rok bych v tomhle bodu zatím nejlepší a opravdu dost jsem se snažila, ale začala jsem až někdy v půlce roku a letos bych to chtěla ještě zvednout a jet hned od nového roku, aby to bylo jenom lepší lepší :)


7. PŘÁTELSTVÍ
Bohužel musím říct, že v tomhle mám často dost smůlu ... s někým se přátelím, mám ho ráda a z toho člověka nevyklube to pravé - většinou si najdu lidi, kteří mě jen využívají, něco tvrdí a pak se chovají úplným opakem atd.
Tím nechci říct, že nemám i skvělé kamarády, mám a jsem za ně moc vděčná a mám je moc ráda a budu o to přátelství dál pečovat.
Letos bych ale ráda i vytřídila ty pravé od těch nepravých :D


8. ZÁŽITKY
Celkem jasné přání, které si v posledních letech často plním a ráda bych aby to tak taky zůstalo. Zážitků není nikdy dost ;)


9. JÓGA
S jógou jsem lehce začala už minulý rok, ale letos bych se do toho ráda pořádně opřela  i když vzhledem k času si nejsem jistá jak to půjde :D No udíme


22 komentářů:

  1. Tak ať ti tvé plány vyjdou co nejlépe

    OdpovědětVymazat
  2. Snad se ti vse splni, hlavne byt:). S jogou mam taky v planu znovu-zacit a tetovani, s tim uz jsem skoncila:))), ale vime jak to je.
    Mej se krasne!

    OdpovědětVymazat
  3. Mám skoro také isté predsavzatia! :) až na ten byt no :D jóga je skvelá, už som ju skúšala♥

    ORLLING

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky, ale ráda bych u ní trvale vydržela :D

      Vymazat
  4. Držím palce, ať se Ti tvé cíle splní a ať už v létě bydlíš v novém! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Držím ti ve všem palce, ať se ti vše vydaří! :))

    OdpovědětVymazat
  6. Taky mám moc ráda tyhle předsevzetí, tak ať jde vše podle plánu :)

    OdpovědětVymazat
  7. S jogou bych chtěla pořádně začít a chtěla bych si najít nějakou fajn práci. :)

    Gabux

    OdpovědětVymazat
  8. skvele plany myslim ze se ve vetsine shodujeme a preji tedy hodne stesti:) jogu chci tento rok vzit konecne vazne / v ramci strecinku.. a verim ze bude mit hodne pozitivni dopad na mysl :)

    www.melissakinsley.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Všechno to jsou moc krásná předsevzetí a v mnoha případech to máme podobně (třeba byt a práce). Tak doufám, že se nám oběma letos zadaří :)

    Life by Angellyca

    OdpovědětVymazat
  10. Super plány. Práci už máš, byt brzy taky a s tím ostatním to taky bude jednoduchý. :) Letos bych taky chtěla na další tetování, tak snad nám to vyjde. :)) Jediné, s čím je asi největší problém, je to přátelství. Těžko rozeznat pravé a nepravé přátele. :(( Tak s tím držím palce.

    OdpovědětVymazat
  11. Moc ti budu držet palce, aby ti tvé plány pro rok 2019 vyšly :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za komentáře :) ♥