pátek 31. ledna 2014

Kosmetické novinky :)

Takže, v posledních dnech se mi nastřádalo pár věcí a ráda bych se s vámi podělila o pocity, které z nich mám :)


Jako první bych ráda představila Leciderm Akné - čistící tonikum, je určeno pro odlíčení, očistění, vhodné pro velmi citlivou aknózní pleť. Většinou na akné vůbec netrpím, ale před pár týdny se mi udělali dva tvrdé a bolestivé "boláky", nikdy jsem je neměla a tudíž jsem nevěděla co na ně působí, proto jsem skočila do lékárny, kde mi poradili právě toto a můžu říct - ZABRALO TO!! 3x hurá :D Boláky do pár dní zmizely a celkově se mi pleť docela vyčistila (i od občasných malých uhříků), zatáhli se mi póry a moje pleť prostě vypadá o dost lépe, takže za mě A ++ :)


Nedávno jsem byla na jednom maturitním plese, rozhodla jsem se pro stříbrný "look", šaty jsem měla šedé a tak se mi to k tomu docela hodilo, pro tuto příležitost jsem si pořídila lak od essence se stříbrnými částečkami a stříbrné oční stíny Colorama od Maybelline. Stíny se mi docela líbí, lepší pigmentaci mají s použitím podkladové báze na oči, ale i bez ní je barva hezky pigmentovaná. Jelikož používám bázi, stíny mi vydrželi celý večer krásně syté, takže super, nevím jakou výdrž by měli bez báze, takže to nemohu posoudit :) 



Pořídila jsem si nový parfém, krásně květinově mi voní, má úžasné balení a stál jen 99 Kč (v Tescu), takže co víc říct - No nekup to :D Vůně obsahuje bergamot, konvalinku a černý rybíz, v srdci najdeme růže, gardénie, pomerančový květ a v základu vanilku, pižmo a orchidej. Podívat se na něj můžete například tady



Miluju masky na obličej od Balea, jsou levné a na mě dost působí, pozitivním dojmem myslím. Tentokrát jsem sáhla po masce "Jemná duše", je sice pro normální pokožku, ale i moje citlivá jí přijala velmi vřele :D


A jako poslední tu mám scrub na rty Mint Julips od Lushe a jednoduše jsem se zamilovala. Moje rty, obzvlášť teď v zimě, docela trpí na suchou kůžičku a tak dále, proto jsem se také rozhodla scrub vyzkoušet, moje rty vždycky krásně "vyhladí", nanášení je snadné, rychlé a hlavně, je tak dobrý :D Až dojde vyzkouším určitě i další :)



Co jste si v poslední době pořídili vy?

6 komentářů:

  1. Scrub vypadá super, měla jsem podobný a první krém si asi budu muset pořídit, mám celkem hezkou plet bez problémů, ale poslední dobou se mi zhoršila, což docela těžce nesu a nechápu..

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máme stejně, taky nechápu proč se mi udělali ty boláky, naštěstí už jsou pryč :)

      Vymazat
  2. At' žije lush scrub ! <3
    Tu vůni bych vyzkoušela :) vypadá pěkně a ty přísady znějí lákavě

    Nicole blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JJ, scrub je úžasný a vůně opravdu skvělá, zatim se všem strašně líbila :)

      Vymazat

Moc Vám děkuji za komentáře :) ♥