čtvrtek 12. června 2014

Státnice II. => Promoce

Neb teď nemám co dělat, začala jsem si vymýšlet, co na sebe na státnice č. II a hlavně, co si poté vezmu na promoci ☺ (že bych ten jeden předmět neudělala nepřipadá v úvahu :D )V sázce jsou tři šaty, černé, béžové a růžové, největší šanci dávám béžovým, kabelka stejná, protože už jí mam a boty jakbysmet :) A co tentokrát nesmím zapomenout jsou hodinky, abych neplašila kolik mám času :D Černé šaty jsou na druhém místě, růžové jsou sice obklopeny vším ostatním co budu mít, ale jsou u mě až na posledním místě, leda bych našla starorůžové nebo lososové :)


Tohle jsou ty růžové šaty se vším okolo co chci mít, ale myslím že finální volba budou ty béžové, s těmihle doplňky :) Nechci za oblečení na státnice totiž nějak vyhazovat, to si nechám na promoci, takže bych dokoupila jenom šaty (kabelku, lodičky, náušnice, hodinky, stíny, řasenku i lesk mám ;) )


A promoce, tady už jsou ve hře 4 šaty, úplně nejvíce to vidím na, opět, béžové, pak na ty červeno/růžové, bílé a poslední místo získaly modré, i když by se paradoxně asi hodili nejvíce; ne že by se mi nejméně líbili, líbí se mi hodně, ale radši bych nějaké "ne tak upnuté"



Pravděpodobná finální verze, šaty mají 99%, líbí se mi i v reálu (viděla jsem je v obchodě) a sáčko to jistí - za a) v říjnu už by mohlo být chladněji a za b)  taky nechci mít holá ramena a záda. Doufám, že si do října stihnu pořídit paletku Naked 3, protože jsem se do ní zamilovala a nějaké hezké psaníčko :) Podobné doplňky snad seženu a nude lodičky taky (tyhle to, bohužel, určo nebudou, na Louboutinky ještě nemam :D )




 Co si berete/měli jste na matuře/státnicích/promoci Vy? :)

8 komentářů:

  1. To vypadá všechno nádherně.. Asi bych taky měla začít přemýšlet co na sebe na promoce.. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, já jak nemám co dělat a už z toho nejsem nervózní tak koukám, co na sebe :D

      Vymazat
  2. Jééé všechny ty šaty jsou tak nádherné!! Co jsem měla na maturitě mám nafoceno v jednom nedávném článku :) a na tu promoci to máš krásně vymyšlené, ty boty, aaaaa <333 ale celé je to úžasné, moc ti to bude slušet! :)

    OdpovědětVymazat
  3. tak posledný obrázok je top ... tie bežové dlhé šaty sú perfektné :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Všechny jsou krásné... chtěla bych se zeptat, odkud jsou černé a béžové šaty na státnice?:) Díky, Monča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Černé měli na jaře v H&M, béžové jsem viděla v zahraničí v Mohitu (u nás jsem je neviděla). Každopádně jde o staré kolekce a v obchodech už asi nebudou

      Vymazat

Moc Vám děkuji za komentáře :) ♥