úterý 14. října 2014

Pomsta nosí Pradu - book

Pokračování bestselleru Ďábel nosí Pradu od Lauren Weisberger
Tuto knihu, u mě eknihu, jsem přečetla už někdy v první půlce roku, ale nějak nebyl čas o ní napsat a pak jsem na to zapomněla :D Ano, jsem hlava děravá
Už jsem si al vzpomněla a tak se s Vámi chci podělit o svůj názor na ní

Kniha je čtivá, psaná lehkým, nenáročným stylem, pokud ale někdo nečetl! první díl, může být ze začátku trochu zmatený. Podotýkám nečetl, protože film se v některých aspektech poněkud liší. Pokud ale zapřemýšlíte, něco dohledáte atd. brzy pochopíte souvislosti a to, jak to vlastně asi nějak bylo v první knize ☺
Děj se odehrává osm let po odchodu Andy z Runwaye - Andy má, spolu s dříve nenáviděnou kolegyní Emily, svatební časopis, který má velkou naději stát se superúspěšným. Navíc chystá svatbu s nádherným, bohatým, inteligentním a hodným mužem - s dědicem slavné mediální společnosti, s Maxem Harrisonem.
Ve svatební den zjistí, že mu jeho matka poslala opravdu ošklivý dopis s tím, aby si jí nebral, že by si měl vzít svou ex přítelkyni Katherine, se kterou se nedávno viděl. O tom že se s ní viděl Andy nic neřekl a proto se jí to dotkne. Nakonec svatba proběhne, Max Andy vše vysvětlí a děj pokračuje.
Jejich časopis dostane nabídnu, úžasnou nabídku, ale tím by časopis skončil pod Mirandou a to Andy nechce, Emily je ale pro ... od té doby se neustále dohadují, navíc Max, který také část časopisu vlastní, je na straně Emily. K tomu se do děje vrací samotná Miranda a nastává i mnoho dalších zvratů - Andy je těhotná, do děje se vrací její ex přítel Alex ... no prostě se Andy pořádně zamotá život

Nechci Vám prozrazovat jak to s Andy popadne, ale chvilkami mi jí bylo opravdu líto, nakonec to ale snad neskočí tak špatně :)

Četli jste? Jak se Vám líbila a co na ní říkáte?



7 komentářů:

  1. Tak to vypadá dobře.. ikdyž knížku jsem ani u Ďábel nosí Pradu nečetla, zato film byl super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem právě první díl nečetla, proto jsem byla trochu zmatená z některých věcí, ale není těžké si to "vyjasnit" :)

      Vymazat
  2. Úplně si mě navnadila k přečtení, přiznám se, už jsem jí měla doma, (ten první díl) ale dala jsem přednost Křídlům od Aprilynne Pike a než jsem si to uvědomila přečetla jsem všechny jeji knížky. Každopádně si pro první díl skočím hned v pondělí, protože by mě opravdu zajímalo pokračování... to dedukuji díky filmu. Pěkný článek, ráda se sem budu vracet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, mě se to opravdu docela líbilo, jako oddechovka :) Jinak děkuji :)

      Vymazat
  3. Dnes túto knihu vidím už druhýkrát a vyzerá fakt zaujímavo :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. už len z toho popisu to vyzerá riadne dramaticky a zauzlene:)

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za komentáře :) ♥