čtvrtek 3. srpna 2017

Random ČERVENEC

Ahojky ☀


Tak půlka prázdnin je za námi a tak je tu tradiční ohlédnutí za uplynulým měsícem. Jasně, někdo prázdniny nemám ale já jo, takže to holt beru takhle ... jak už jsem nedávno říkala, hodně věcí se u mě změnilo a já chtěla napsat life update. Nakonec jsem si ale řekla že ještě chvilku počkám, abych za chvilku nepsala další 😃 protože ještě chystám jednu změnu (snad to vyjde) tak to pak všechno napíšu najednou - což tedy znamená že si užívám léta jako školák ;)
No a začátek léta a konec školy jsme s celou rodinou (hlavně šlo samo o děti) oslavili na bowlingu, což je taková naše tradice :) No ale než jsme zašli do bowlingové haly, museli jsme si jít pohladit kozy, které byli naproti budově s bowlingem - takže koza :)


A pivo ... tedy Kozel 😂


Konečně jsme se dostali k tomu bowlingu - ty zábrany byly na dráze kde hráli děti, my dospělý hráli bez nich (což někdy byla velká chyba) :D




V Plzni jsem navštívila Divadlo pod Plzeňským nebem, z čehož už se taky pomalu stává tradice - poprvé jsem tam šla před 3 lety, minulý rok jsem byla také a letos dokonce na dvou představeních - prvním z nich byly Akvabely, což byla opravdu zajímavá, ale humorná hra ;)


Po asi 100 letech vodka s džusem. Jak někteří možná víte, já skoro nepiju (alkohol), mám ráda jenom Baileys a černého Kozla. Koktejly, no respektive Piña Coladu, piju nealkoholickou a to je asi tak všechno co mám ráda. Joo ba ne, ještě Ledové víno mám ráda. No ale abych se vrátila k jádru pudla, dřív (když mi bylo náct) jsem docela ráda pila vodku s džusem, pokud tam ta vodka nebyla nějak extra cítit, tak jsem si řekla že si zavzpomínám a jelikož mi jí udělali tak jak já to mám ráda (málo vodky) tak jsem si to vracení do minulých let i užila (že jsem byla vysmátá jak lečo asi říkat nemusím, vypila jsem jich totiž asi šest nebo tak nějak a když někdo pije minimálně jako já, i ta trocha vodky mu zvedne náladu)


Domácí jahodová dřeň, to k létu prostě patří


Poprvé jsem byla na filmovém festivalu v Karlových Varech - psala jsem o tom tady


Dva dny a jednu noc jsem strávila u ségry hlídáním a staráním se o divou zvěř. Ségra s rodinou totiž jeli co Českého Krumlova a mají nového pejska Jacka (ten černobílý) a taky čičinu Elinku, ti jsou zvyklý spát s nimi nahoře + taky mají Baryka a musí se s nimi jít ven že, ale spíš jde o to spaní, takže tam nemůže druhá ségra jen zajít (bydlí ve stejné vesnici) a dát jim žrádlo a tak, ale je potřeba aby tam s nimi někdo byl a jelikož mám prázdniny byla jsem to já. A stejně jako skoro každé prázdniny tam ještě pojedu na týden, až pojedou na dovču :)
Jinak Jack strašně žárlí když hladíte i Baryka, což projevuje takhle - ale nebojte, nekouše bolestivě nebo tak že by stiskl, je to jen jeho takové hraní, kdyby Baryčkovi doopravdy ubližoval tak by ode mě hned dostal.


Tomu se říká pohoda ;)



Na procházce, čičina chodí často taky - a pak chrápe



Jo Mimoňové - s jednorožcem už nebyl :(


Den strávený s maminkou, nejdřív jsme vzaly neteře (nebo z jejího pohledu vnoučata) do cukrárny kam chodíme často (je naše oblíbená už od dob mého dětství), potom jsme holky ségře předaly a jelikož byl zrovna čas oběda, rozhodly jsme si na jeden zajít - zase do naší oblíbené restaurace



A to je moje láska ♥


Preclík v čokoládě MI-LU-JU a k tomu knížka - konkrétně Sedmilhářky

 
Výlet - fotek mám víc, ale bude článek :D


Fitko (bude ještě několikrát) :D


Levandule ze zahrádky




Neteř měla narozeniny, tak jsme to vyrazily oslavit


Četla jsem a mě se to prostě líbilo



Grilování aneb to o čem jsem už mluvila - černý Kozel ... a k tomu masíčko a grilovaná rajčátka



Nejlepší chvilky v bazénu



Opět - Divadlo pod Plzeňským nebem


A zase válení se u bazénu - já jsem tak ráda že ho máme na zahradě


Maliny :)


Bubliny, bubliny


Neměla jsem co číst, tak jsem si řekla že si zopáknu Twilight ságu + moje zranění - vyndala jsem jsem Míně z ocasu bordel ... a ona fakt nesnáší když se jí na ten ocas sahá :D


Buffalo balerínky a Nike botky na cvičení :D



McCafé


Doplňuju


Snídaně od maminky


Mojí berušce už je 6 let ♥♥



A poslední červencová fotka aneb HRADY CZ :)


Jak jste si užili červenec Vy?

7 komentářů:

  1. Fantastic photos! :)

    I hope that you visit my blog and maybe stay for longer!
    spiked-soul.blogspot.com

    Like Spiked Soul on FACEBOOK


    Kisses
    Elwira Charmuszko

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné fotky, pak dej vědět jaká byla ta knížka DO VODY :-).
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Mnaaam! Z toho jídla mám teď hlad, děkuju :DD Jinak super fotky.

    OdpovědětVymazat
  4. Skvelý článok, psíky aj mica sú zlatí:) Ani ja som v kine neodolala tej nádobke s Mimoňmi:D spolužiačka sa už na mňa smiala, že som ako malé decko.

    Saja Frey Blog

    Veľká letná giveaway

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za komentáře :) ♥