čtvrtek 10. září 2015

Autumn wishlist

Ahojky :)
Doufám že se máte krááásně. Dnes tu jsem s podzimním wishlistem, podzim sice oficiálně začíná až 23. září, ale já už celé září beru za podzimní měsíc a letos tak dokonce i vypadá :D No a jelikož se začalo ochlazovat, mám strašnou radost, začíná totiž, jak já říkám, moje období - svátek, výročí s přítelem, Mikuláš (a další zimní/Vánoční akce), narozeniny, Vánoce, Silvestr ... ;)
A teď k wishlistu - není toho moc, šetřím si totiž větší sumu na jednu věc, kterou bych moc chtěla, takže jsem tam zařadila něco co bych si chtěla koupit a finančně mě to nezničí a něco co bych třeba ráda dostala k svátku, tak uvidím jak to dopadne :) Potřebovala bych například i podzimní parku, ale to už je 1000 a víc korun, což tedy nechci ani za dárek (k svátku by to bylo trochu moc) a ani za to nechci vyhazovat :D


1. Řetízek lapač snů - do lapačů jsem prostě zamilovaná, mám je ráda už někdy od puberty, takže jsem ráda že se v dnešní době rozmáhá i móda s nimi, protože v mých dejme tomu 15ti jsem mohla mít leda tak ten lapač nad postel, dnes mohu mít s lapačem oblečení, šperky ... já mám jak lapač nad postelí (to je priorita) tak už mám i náušnice no a řetízek, ten by byl taky fajn :)
2. EOS balzám - když jsou teď v DMku tak určitě neodolám
3. Chanel tužka na oči - moje mi dochází a protože vím jak je úžasná a dokonalá, chci jí znovu. Tu co mám už vlastním dva roky - nemusí se totiž tolik patlat, drží, je trvanliví, nemusím se s ní tolik malovat a tudíž vydrží dlouho :)
4. Svetr - ráda bych nějaký červený nebo vínový svetr
5. Boty - nějaké šněrovací by se mi hodili :D
6. Kabelka - kabelek není nikdy dost, navíc moje ne úplně mega, ale stále prostorné se rozbíjejí (špatný zip apod.) tudíž by se mi nějaká hodila

16 komentářů:

  1. Krásné věci, líbí se mi všechno kromě EOS. Hodně holek si na něj stěžuje

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je určitě jak u koho, já už ho několikrát měla a je pro to nejlepší :) ale každému sedne něco jiného, já zase nemám ráda jiný oblíbený balzám co všichni milují :D

      Vymazat
  2. Ta kabelka je úžasná, strašně se mi líbí ta barva a velkově to je vše krásně sladěno do hněda, na podzim hnědou miluji i na nehtech :) A ten balzám mě taky láká, já jsem na něho docela zvědavá :). Každý říká něco jiného, ale chci si ho otestovat sama :))

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, kabelka se mi taky hodně líbí. Právě, každému sedne něco jiného, stejně jako eos, mě sedne skvěle a proto chci další :) Nejlepší je to otestovat :))

      Vymazat
  3. Hezký wishlist, nějaký burgundi svetr bych taky brala :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  4. Po tom řetízku a šňerovacích botách taky toužím! <3
    I am clarella ...

    OdpovědětVymazat
  5. Krásny wishlist ! Eos balzam mám a je super :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  6. EOS už mám zamluvený u Ježíška, svetr si musím koupit co nejdříve :))
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já to mám naopak, eos si koupím a svert bych ráda dostala ;)

      Vymazat
  7. Svetry si chci koupit taky, mám jen jeden pořádný fialový :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já jich mám hodně :D ale zrovna tahle barva by se mi hodila :)

      Vymazat
  8. Svetr bych taky nějaký chtěla a EOS mám taky na wishlistu :)

    Beauty Wishlist 2015

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za komentáře :) ♥