sobota 16. prosince 2017

Life update - moje změny

Ahojky


Tak jsem tu se článkem o kterém jsem mluvila už kdysi v květnu a věřte mi nebo ne, měla jsem ho celý napsaný. Teď jsem ho ale smazala, protože to co jsem psala už vlastně neplatí.

To co vám chci především sdělit a o na co jsem často narážela, když jsem psala o svých pocitech je, že jsem se po skoro 9 letech rozešla s přítelem. Abych byla přesnější, on se mnou.
V článku, který jsem měla napsaný krátce po rozchodu (v květnu)), jsem psala, jak uvažujeme, že se k sobě vrátíme atd. To teď už ale neplatí. Ne, nevrátíme se k sobě a už o tom ani neuvažuji. Asi se toho stalo prostě moc. Po rozchodu bydlel ještě nějakou dobu u nás v bytě a vypadalo to, že tu on zůstane a já půjdu - protože bych byt neutáhla. Nakonec je ale všechno jinak ... ale od začátku.
On tu bydlel a já byla u rodičů, pak mě ale přijali jako vychovatelku do školy a já věděla, že budu v Plzni zůstávat, stále jsem ale hledala něco levnějšího, protože jsem si myslela, že nebudu mít takový plat abych to zvládla. Přes léto jsem byla doma a on tady, pak začala škola a já musela zpět - tak jsme tu zatím bydleli dál spolu, naštěstí brzy odjel na 6 týdnů služebně do ciziny, ale pak jsme tu spolu zase chvíli byli a můžu vám říct, že to je strašný nápor na nervy a psychiku. Ovšem mezitím co byl skoro celé září a říjen pryč jsem zjistila,že byt utáhnu a jelikož je nájemní smlouva na mě, rozhodla jsem se, že v něm zůstanu.
Tím pádem se ex přítel odstěhoval pryč, k čemuž konečně došlo na konci listopadu.
Takže další velká změna - bydlím sama (no s mojí kočičí láskou Mínou). A je to poprvé za celý můj život, co bydlím sama - bydlela sem u rodičů a když jsem na VŠ začala jsem bydlet s teď už ex přítelem.
A právě díky tomu jsem občas smutná, nemám náladu, ale jak jsem psala v jednom z minulých článků, mám rodinu která mi neustále dokazuje jak moc mě všichni milují a mám kamarády a ty mi také hodně pomáhají ♥ Dokonce tak moc, že nemám skoro čas myslet na to, co se stalo.
Rozchod je vždycky těžký a po takové době, kdy už jste na toho druhého opravdu hodně zvyklí, je to opravdu hodně těžké. Musím ale říct že to docela zvládám a celkově bych řekla že jsem dost v pohodě. To ale neznamená že nikdy nemyslím na to co mohlo být a nebo mělo být jinak a nejsem na tom špatně. Naštěstí to jsou ale spíše výjimky.
Po odstěhování ex přítele spolu nejsme v kontaktu, což jsem chtěla já, protože si potřebuji "přeorientovat" vědomí na to, že jsem sama.

Všechno zlé je ale pro něco dobré a tak i z tohohle vzešlo něco dobrého. Můj život se celkově obrací dobrým směrem, mám práci která mě baví a naplňuje a dělám to po čem jsem snila, mám kamarádku se na kterou se mohu obrátit a také to samostatné bydlení má něco do sebe :)

A u bydlení se zastavím - nesnesla bych bydlet v bytě tak, jak jsme tu bydleli spolu, neboť by mi to tu všechno připomínalo náš společný život a to by mě strašně deptalo, takže jsem se rozhodla byt PŘEDĚLAT 
A můžu upřímně říct že si to děsně užívám. Veškerý nábytek, kromě palet (postele) šel pryč a já nakoupila podle sebe a svého stylu. Jelikož jsme předtím byli v garsonce a pak se stěhovali do většího a tak jsme jen studovali, nábytek byl prostě odlišný, kupovaný různě atd. Teď jsem si to sladila a mám to tak, jak bych chtěla - ale pozor, ještě nemám úplně hotovo, ale tak z 80% už ano :) Tahle změna mě hodně baví a užívám si to, takže se můžete těšit na nějaký článek o tom, jak to teď u mě vypadá a tak - tedy, až budu úplně hotovo. Něco jako MY HOME nebo tak ♥

Někdo se může podivovat že to tak veřejně sdílím, ale myslím si, že i ty horší věci k životu patří a mě paradoxně pomohlo takhle se "svěžit" :)

Mějte se krásně a uvidíme se u dalšího článku ♥ XOXO 


12 komentářů:

  1. Občas je skvelé sa vypísať aj na blog, človeku to padne fajn. :) A som rada, že si sa časom z toho dostala a držím palce nech sa ti darí čoraz viacej . :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vždyť jo od toho blog taky je, vypsat své emoce a pokud tady nepises nějaké jo intimnosti, tak na tom nic špatného není. Je dobre ze ses z toho dostala a jen tak dal. Byt je začátek a určitě to všechno bude pokračovat jen lépe :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, taky doufám že to bude už jen lepší 😉

      Vymazat
  3. Mě by to asi zabilo. S přítelem jsme teda oproti vám spolu "jenom" 4 a 3/4 roku a jsme na sebe neskutečně zvyklí. Ale podle slov to zvládáš velmi statečně, super :) Přeji mnoho sil ♥ A vůbec nechápu, jak jsi s ním zvládla po rozchodu bydlet... Zvlášť když to ukončil on. Já bych an tom byla dost zle :(

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem měla na začátku ten pocit, ale hodně mi právě pomohli lidé okolo abych na to nemyslela a tím se to začalo zlepšovat, i když nechci říct že se to nikdy nevrací. To bydlení byl opravdu děs a i když to nebylo na dlouhou chvíli hodně mě to zasáhlo. Děkuju 🙂

      Vymazat
  4. Držím palce aby to bylo už jen lepší, těším se na home články :)

    OdpovědětVymazat
  5. Někdy je konec to nejlepší řešení. A musíš si říct, že konec je vlastně nový začátek. Bydlení s kočkou je fajn. Taky jsem měla Mínušku, byla můj miláček. Každopádně já jsem teď sama, po 5ti letech jsem ukončila vztah, ze kterého mám krásného zdravého syna, a ačkoli je vše teď těžké, už je nám dobře a můžeme volně dýchat.

    Měj se krásně, užij si pohodově vánoční čas a když budeš mít chuť, přijď na virtuální návštěvu http://www.bygabra.cz/
    :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Někdy ano, bohužel to nebylo nejlepší pro mě ale pro něj, ale člověk se někdy musí smířit i s tím s čím nechce.

      Děkuju :)

      Vymazat
  6. Po devíti letech? :O To si opravdu neumím představit... s přítelem jsme pět let a vlastně mi to přijde jako celý život, jako by to nikdy nebylo jinak. A ještě být tak dlouho i po rozchodu spolu, bydlet spolu... muselo to být těžké. Obdivuji tě, že jsi to zvládla a teď už zníš tak nějak nabitě. Přestavět si byt je určitě skvělý nápad, taky jsem od rodičů šla rovnou k příteli, takže jsem si jej nikdy nemohla zařídit podle sebe, ale tak snad jednou... přeji ti, ať se ti daří, ať vše zvládáš a ať narazíš na ty nejkouzelnější kousky do bytu, které ti tam skvěle padnou! (Chlapa ti přát nebudu, musíš si přece užít i tu svobodu, po takové době... :) )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, člověk si na druhého zvykne a je to pěkný nezvyk, ale když se nedá nic dělat tak si pak zase člověk zvykne na to, že ten druhý už s ním není. Moc děkuju :)

      Vymazat
  7. Hej přátelé, já jsem Antonio Laura z Heidelbergu, já jsem zdravotní sestra. před několika dny jsem četl on-line zveřejnil komentář na vztah poradenství blog. dáma z mnichovské novinářky odhalí, jak trvale vyléčila slabá erekce a rychlá ejakulace do tří týdnů poté, co mu jeho žena opustila kvůli nemoci, zatímco ještě četla její příběh říkala ... muž, který jí pomohl dosáhnout všeho, se jmenuje hlavní kněz Oduduwa přivedl svou bývalou manželku po odloučení. Měl jsem štěstí, že jsem zkopíroval osobní kontaktní adresu Dr. Oduduwa, aby s ním osobně komunikoval o pomoc (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
    Komunikuji se stejným knězem Oduduwou kvůli mým výzvám v manželském životě potřebuju pomoc zázračně.
    Před sedmi měsíci se můj manžel Anderson podíval přímo do mé tváře a řekl, že je mezi námi, že jsme skončili s naším manželstvím, vzali mého syna Felixa a cestovali ze země, že žijeme ve Španělsku, od té doby jsem se snažil volat a posílat mu zprávy přes telefony, sociální média a e-mail, ale úplně zablokoval mou linku, aby se nedostal k němu, byl jsem tak frustrovaný a potřeboval pomoc alespoň abych si promluvil s naším synem Felixem, četla jsem se, abych se omluvila, oba vědí, že mě ublížil, vzal mého syna pryč od mě více než 7 měsíců žádná slova žádný dopis. tato situace mě každodenně zabila, byla jsem depresivní a zoufale jsem potřebovala naléhavou pomoc a řešení, abych tento problém vyřešil, abych kontaktoval e-mailovou adresu Dr. Oduduwy, protože věřím, že může být jenom naděje
    aby mi pomohli vrátit mého manžela domů se svým synem zpět. Dr. Oduduwa mě ujistí, že mi může pomoci vrátit se domů, poslouchat a následovat jeho pokyny krok za krokem, 2 dny Poté, co Dr.oduduwa v mém jménu ve svém chrámu obdařil kouzlo Kouzelné lásky, zavolal mi můj manžel Anslund že se omlouvám za všechno, co udělal, abych ublížil mým pocitům a vrátil se domů ke mně se synem Felixem, dneska jsem tak šťastná, že mám svou rodinu obnovenou a můj manžel a miluju se více než kdy předtím Nyní. Díky Dr.Oduduwovi láskyplné kolečko za to, že jsem přivedl svého manžela domů. Já a můj milostný partner jsou vždy vděční za pomoc Oduduwovi.
    Slibuji, že se podělím o své dobré svědectví, abych světu vyprávěla o schopnosti Dr.oduduwy obnovit manželství zpět k životu. Uvědomil jsem si, že by to bylo dobré, kdybych se sem podělil, protože vím, že to bude inspirovat i ostatní, m živá svědectví, že pracuje pro mě, můj manžel se vrátí domů během sedmi dnů milování pravopisu.
    Oduduwa má řešení, které vyřeší následující problémy s láskou:
    * Láska kouzla Win-Back Ex milovník
    * Úspěch a propagační kouzlo
    * štěstí - BUSINESS STAR
    * oddělení - OCHRANNÉ HÁČEK
    * proklínání, duchovní čištění od zlého ducha.
    Tradiční kořeny a bylinné přípravky k léčbě nemoci, léčba rakovinových onemocnění, léčba HIV
    * plodnost magie - ovoce žen mají děti.
    * vyhlášené kouzlo, SPELL LOTTERY & WIN-GAMES SPELL
    zde můžete poslat zprávu společnosti Oduduwa, která vám pomůže okamžitě vyřešit do 42 hodin
    Oduduwa osobní e-mailová adresa (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) Co: +2348135842629

    OdpovědětVymazat

Moc Vám děkuji za komentáře :) ♥